Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika 1-30 septembrie 2020 home&deco 'Amenajeaza un living cu stil': decoratiuni si mobila la oferta!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Septembrie - 30 Septembrie 2020.

Catalog kika 1-30 septembrie 2020 home&deco 'Amenajeaza un living cu stil': ai 10% reducere la seturile formate din canapea si biblioteca pentru living!

Catalog kika 1-30 septembrie 2020 home&deco 'Amenajeaza un living cu stil': promotii pentru seturile de dining, de mobila pentru hol sau living si corpuri de iluminat sau dormitoare!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Septembrie 2020 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Accesorii, Pilote, Perne, Canapele, Decoratiuni casa, Perdele, Draperii, Paturi, Tacamuri, Polite, Plafoniere, Produse bucatarie, Dulapuri, Lenjerii de pat, Tabureti, Accesorii bucatarie, Coltare, Biblioteci, Masute cafea, Dormitoare, Noptiere, Scaunele, Cuiere, Seturi dining, Canapele extensibile, Scaune dining, Seturi living, Mese cafea, Vitrine sufragerie, Vesele, Comode sufragerie, Cuiere hol, Paturi tapitate, Dressinguri, Masute televizor, Coltare sufragerii, Masute dining, Rame dulap, Dulapuri dressing.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Oferta din catalogul Kika include

Produse din catalogul Kika include

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov