Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika 1-30 aprilie 2020 home&deco "Amenajeaza un dining cu stil": mobila pentru casa si gradina!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Aprilie - 30 Aprilie 2020.

Catalog kika 1-30 aprilie 2020 home&deco "Amenajeaza un dining cu stil": ai 10% reducere la achizitionarea unui set format din masa de dining si patru scaune de dining!

Catalog kika 1-30 aprilie 2020 home&deco "Amenajeaza un dining cu stil" - ai preturi mici la programe de sufragerii, perdele si draperii, comode, produse de servire bucatarie, coltare si canapele, saltele, perne de scaun si mobila pentru exterior!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Aprilie 2020 cu ofertele complete la mobilier si decoratiuni disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Saltele, Covoare, Mobila, Pilote, Scaune, Canapele, Pahare, Cani, Perdele, Draperii, Plafoniere, Corpuri de iluminat, Galerii, Lenjerii de pat, Balansoare, Coltare, Mobila sufragerie, Sifoniere, Comode, Mese extensibile, Dormitoare, Mese de lucru, Tavi servire, Seturi umerase, Seturi dining, Seturi de gradina, Masute sufragerie, Scaune cu spatar, Seturi living, Mese cafea, Vitrine sufragerie, Perne de scaun, Aplici, Mobila gradina, Paturi dormitor, Lampi de birou, Masute televizor, Cosuri de fructe, Mobila lemn masiv, Paturi cu saltele, Piese de mobiler, Masute de dining.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Oferta din catalogul Kika include

Scaun dining LisaScaun dining Lisa
Culoare: alb. Cadru: metal cromat. Material: piele ecologic?. Sarcin? maxim?: 100 kg. Include: func?ie rotativ?. Dimensiuni: L 61. H 85. A 57 cm. Disponibil in mai multe culori
Masa extensibila CaesarMasa extensibila Caesar
Aspect: beton. Cadru: o?el. Blat: MDF. Func?ie: extensibil?. Dimensiuni: L 160-220. H 76. A 90 cm.

Produse din catalogul Kika include

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov