Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika 1-29 februarie 2020 "Confortul desavarsit al dormitorului tau": mobila si accesorii!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Februarie - 29 Februarie 2020.

Catalog kika 1-29 februarie 2020 "Confortul desavarsit al dormitorului tau": 10% la achizitionarea unui set complet format din pat, saltea si somiera!

in catalogul kika 1-29 februarie 2020 "Confortul desavarsit al dormitorului tau" profiti de preturi mici la canapele, seturi de dining, mobila pentru dormitor si living, accesorii de baie, saltele, corpuri de iluminat si produse de baie si bucatarie!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Februarie 2020 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Saltele, Mobila, Perne, Canapele, Decoratiuni, Fotolii, Pahare, Perdele, Draperii, Paturi, Accesorii baie, Tacamuri, Plafoniere, Corpuri de iluminat, Dulapuri, Lustre, Coltare, Somiere, Biblioteci, Sifoniere, Comode, Vitrine, Dormitoare, Noptiere, Accesorii de casa, Seturi dining, Piese de mobilier, Perne decorative, Scaune dining, Mese dining, Paturi tapitate, Dressinguri, Mobila living, Mobila baie.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov


Catalogul cu oferte mobilier Kika prezinta preturi si promotii valabile in perioada 1 Februarie - 29 Februarie 2020 din judetele Bucuresti, Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Corpuri de iluminat, Plafoniere, Lustre metalice, Lustre, Saltele, Mobila dormitor, Dulapuri, Paturi, Sifoniere, Mobila sufragerie, Saltele de pat, Dormitoare, Mobila, Noptiere, Saltele din spuma, Dressinguri, Comode, Produse dormitor, Perne, Vitrine, Biblioteci cu rafturi, Living, Biblioteci, Canapele, Piese mobilier, Decoratiuni, Scaune, Accesorii casa, Seturi mese si scaune, Mese dining.