Se incarca...
Catalogul JYSK se incarca imediat...

JYSK

Catalog JYSK casa si gradina 6-12 aprilie 2017 'Marea deschidere din Alexandria': oferta la seturile de mobilier pentru gradina

Catalog casa si gradina JYSK valid in perioada 29 Martie - 12 Aprilie 2017.

In catalogul JYSK casa si gradina 6-12 aprilie 2017 'Marea deschidere din Alexandria' gasesti promotii la mobila si decoratiuni! Ai reduceri intre 30-60% la toate pernele de gradina, jucarii si jocuri, mesele si scaunele de gradina, intre 20-40% la cadrele de pat si dulapuri!

Catalog JYSK casa si gradina 6-12 aprilie 2017 'Marea deschidere din Alexandria': fete de perna, lenjerii de pat, paturi si perne decorative, cosuri, servete, cearsafuri, perdele si draperii la reduceri!

Catalogul si oferta este disponibila in JYSK Casa si Gradina din Teleorman.

Pentru oferte suplimentare la casa si gradina consulta oferta disponibila in cataloagele JYSK si categoria casa si gradina.

Catalogul a fost publicat pe 29 Martie 2017 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in casa si gradina JYSK.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile casa si gradina JYSK pentru urmatoarele categorii de produse:Saltele, Mobila, Pilote, Decoratiuni, Jysk, Dulapuri, Lampi solare, Sifoniere, Plapumi, Perne de gradina, Jysk romania, Alexandria.

Despre JYSK

JYSK : Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza un spectru larg de marfuri casnice la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Totul pentru acasa", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobila sau aparate de iluminat si pana la lenjerii de pat, perne, fete de masa sau servetele. JYSK inseamna incredere!

Oferta din catalogul JYSK include

150 perne gratis!150 perne gratis!
Oferim cate o perna gratis primilor 150 de clienti care achizitioneaza produse de la JYSK de minim 50 lei. Umplutura 100% pene de rata.

Produse din catalogul JYSK include

Disponibil in Casa si gradina JYSK

Teleorman: JYSK strada Bucuresti, Alexandria »

Str. Bucuresti, nr. 166
Alexandria, Teleorman


Catalogul cu oferte casa si gradina JYSK prezinta preturi si promotii valabile in perioada 29 Martie - 12 Aprilie 2017 din judetele Teleorman pentru urmatoare categorii de produse Articole dormitor, Decoratiuni, Scaune, Wellpur, Paturi, Mobilier terasa, Saltele din spuma, Mese, Mobilier gradina, Mobilier dormitor, Vedde, Jutlandia, Dulapuri, Mobilier, Scaune terasa, Mese gradina, Perna decorativa, Articole baie, Canapele, Kronborg, Sertare, Saltele cu arcuri, Decoratiuni gradina, Oglinda, Articole gradina, Rafturi, Gentofte, Perne, Scaune petan, Mobilier dormitoare.