Se incarca...
Catalogul Carrefour se incarca imediat...

Carrefour

Pliantul Carrefour Express 10-16 iulie 2014 'Prospetime si diversitate' iti propune cumparaturi avanajoase la cosmeticele pentru plaja!

Catalog express Carrefour valid in perioada 10 Iulie - 16 Iulie 2014.

Cu pliantul Carrefour Express 10-16 iulie 2014 'Prospetime si diversitate' descoperi o gama larga de reduceri la produsele de care ai nevoie!

Reduceri la alimente, detergenti, cosmetice si produse de igiena gasesti in pliantul Carrefour Express 10-16 iulie 2014 'Prospetime si diversitate'!

Catalogul si oferta este disponibila in Carrefour Express din Bucuresti, Brasov, Constanta, Galati, Giurgiu, Ilfov, Satu Mare.

Pentru oferte suplimentare la express consulta oferta disponibila in cataloagele Carrefour si categoria express.

Catalogul a fost publicat pe 10 Iulie 2014 cu ofertele complete la alimentare si cosmetice disponibile in express Carrefour.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile express Carrefour pentru urmatoarele categorii de produse:Cosmetice, Carrefour, Produse alimentare, Nivea, Nivea Sun, Gerovital, Rexona, BelVita, Lemarco, Deodorante, Autan.

Despre Carrefour

Carrefour are o mare varietate de produse si servicii de un inalt standard de calitate, fiind unul dintre cei mai mari retaileri din lume. La Carrefour gasesti produse alimentare, electronice si electrocasnice, confectii si incaltaminte! De asemenea, Carrefour dispune si de brandurile proprii, ce satisfac nevoile si cerintele fiecarui client la cel mai bun raport calitate-pret. Carrefour - marca proprie pentru produse de larg consum si bazar Carrefour Home - marca...

Disponibil in Express Carrefour

Bucuresti: Carrefour Express 13 Septembrie »

Calea 13 Septembrie, nr.107-109, bloc 105, sector 5, Bucuresti
Bucuresti

Brasov: Carrefour Express Gospodarilor »

Strada Oltet , nr. 7, bloc 1, mag. 92
Brasov, Brasov

Constanta: Carrefour Express Casa Mea Constanta »

Str. Revolutiei, nr. 40
Constanta, Constanta

Galati: Carrefour Express Domneasca Galati »

Str. Domneasca, nr. 103
Galati, Galati

Giurgiu: Carrefour Express Sigma Mircea cel Batran Giurgiu »

Str. Mircea cel Batran, bl. 92, parter
Giurgiu, Giurgiu

Ilfov: Carrefour Express Angst Buftea Centru »

Sos. Bucuresti-Targoviste, nr. 43, bl. R7
Buftea, Ilfov

Satu Mare: Carrefour Express Neajlov Bongiorno Satu Mare »

Aleea Neajlov, nr. 7-9
Satu Mare, Satu Mare


Catalogul cu oferte express Carrefour prezinta preturi si promotii valabile in perioada 10 Iulie - 16 Iulie 2014 din judetele Bucuresti, Brasov, Constanta, Galati, Giurgiu, Ilfov, Satu Mare pentru urmatoare categorii de produse Cosmetice, Deodorante, Produse alimentare, Carrefour, Servetele umede, Creme de fata, Creme de corp, Nivea Sun, Nivea, Produse ingrijire, Antiperspirante, Rexona, Gerovital, Family Care, Produse ingrijirea dintilor, Produse igiena, Lotiuni plaja, Paste de dinti, Lemarco, Aqua carpatica, Ape minerale, Ingrediente prajituri, Biscuiti cereale, Biscuiti, BelVita, Ape, Unirea, Colgate, Dulciuri, Autan.