Se incarca...
Catalogul Carrefour se incarca imediat...

Carrefour

Catalog Carrefour Contact 10 - 23 aprilie 2014: super promotii pentru un concept nou de cumparaturi!

Catalog express Carrefour valid in perioada 10 Aprilie - 23 Aprilie 2014.

Cele mai recente reduceri, doar in catalogul Carrefour Contact 10 - 23 aprilie 2014!

Descopera usurinta cu care poti face cumparaturi, rasfoind online catalogul Carrefour Contact 10 - 23 aprilie 2014!

Catalogul si oferta este disponibila in Carrefour Express din Brasov, Constanta.

Pentru oferte suplimentare la express consulta oferta disponibila in cataloagele Carrefour si categoria express.

Catalogul a fost publicat pe 2 Aprilie 2014.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile express Carrefour pentru urmatoarele categorii de produse:Produse alimentare, Carrefour Discount, Kinder, Delma, Fortuna, Lemarco, Carrefour contact.

Despre Carrefour

Carrefour are o mare varietate de produse si servicii de un inalt standard de calitate, fiind unul dintre cei mai mari retaileri din lume. La Carrefour gasesti produse alimentare, electronice si electrocasnice, confectii si incaltaminte! De asemenea, Carrefour dispune si de brandurile proprii, ce satisfac nevoile si cerintele fiecarui client la cel mai bun raport calitate-pret. Carrefour - marca proprie pentru produse de larg consum si bazar Carrefour Home - marca...


Catalogul cu oferte express Carrefour prezinta preturi si promotii valabile in perioada 10 Aprilie - 23 Aprilie 2014 din judetele Brasov, Constanta pentru urmatoare categorii de produse Carrefour Discount, Produse carrefour, Dulciuri, Produse alimentare, Produse de post, Cofetarie, Produse curatenie, Pur, Ape minerale, Condimente, Prosoape de hartie, Detergenti vase, Articole bucatarie, Ape, Prajituri, Bauturi carbogazoase, Kinder, Oua de ciocolata, Delma, Cozonaci, Boromir, Sucuri carbogazoase, Mazare, Bauturi acidulate, Pepsi, Castraveti in otet, Fainuri, Bucegi, Bere, Produse de brutarie.