Lectură de un minut

01 Sep 2016 -

ParkLake se umple de jucarii de la Maxi Toys

Reteaua de magazine Maxi Toys, specialiazata in comercializarea de jucarii si produse pentru copii, adauga inca o locatie in Bucuresti, odata cu deschiderea din ParkLake.

Unul dintre principalii competitori pe piata de retail in domeniul jucariilor, deschide pe 1 septembrie, o noua locatie, in centrul comercial ParkLake.

Aceasta va fi situata in sectorul 3, la adresa str. Liviu Rebreanu, nr. 4.

Detinuta in franciza de distribuitorul local Nicoro Trading, reteaua de magazine Maxi Toys are in portofoliu branduri ca Chicco, Playmobil, Lego, Maisto, Cool Girl, Anne Geddies, BuzzBeeToys, Jumbo, Frimouzzz, Salsa Banana, Oasis, Smoby, Mattel.

Urmatorul magazin Maxi Toys care va fi deschis, va fi plasat in centrul comercial Veranda din Bucuresti. Retailerul planuieste ca pana la sfarsitul anului sa detina 10 magazine.

maxi toys

Citeste si:
SMYK All for Kids deschide un nou magazin și ajunge la o rețea de 20 de magazine

Mihai Frangulea, director general si proprietar al Nicoro Trading a declarat: "In ultimii doi ani, reteaua de magazine Maxi Toys a devenit o destinatie preferata a parintilor in cautare de diversitate si calitate. Succesul conceptului belgian este bazat si pe o oferta de produse exclusive, create sub marca proprie. De altfel, 30% dintre jucariile din magazine sunt marca proprie Maxi Toys, acest lucru garantand calitatea la un pret accesibil”.

Sursa foto: facebook Maxi Toys Romania.

 

Citeste si:
Lego deschide încă 20 de magazine, ca urmare a cererii pentru jucării
Retail.ro /   /  ParkLake se umple de jucarii de la Maxi Toys