Lectură de un minut

20 Iunie 2016 -

Leroy Merlin a mai deschis un magazin, in Bacau

Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanti retaileri de bricolaj, a deshis al treisprezecelea magazin din reteaua proprie si al doilea din regiunea Moldova, in orasul Bacau.


Noul magazin are o suprafata de 12.000 metri patrati si este situat pe Calea Republicii, nr. 181, in cadrul centrului comercial Hello Shopping Park.

Deschiderea anuntata a venit la o distanta scurta de timp de la inaugurarea unei alte locatii in Suceava.

Citeste si:
Banca Transilvania lansează

Unitatea pune la dispozitia clientilor un spatiu drive-in intins pe o suprafata de 3.700 metri patrati.

Locatia a asigurat peste 100 locuri de munca, iar angajatii vor fi in permanenta la dispozitia clientilor pentru consiliere.

Citeste si:
Lidl recomandă utilizarea serviciului de emitere online a facturilor pentru persoane juridice, pentru a reduce timpul petrecut în magazine

In prezent, in Romania, functioneaza 12 magazine Leroy Merlin (doua magazine in Bucuresti: complexul comercial Sun Plaza si parcul comercial Colosseum, un magazin pe Soseaua Alexandria, in Bragadiru, Ilfov , un magazin in Craiova – Electroputere Mall, un magazin langa Ploiesti, unul in Brasov, un magazin in Constanta, doua magazine in Cluj-Napoca, un magazin in Sibiu, un magazin in Suceava si un magazin in Targu Mures.

Articolul complet pe Wall-Street.ro