Lectură de 2 minute

28 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Ursus Breweries pregătește stagiari pentru poziții cheie în companie

Otilia Caloian

Abonează-te pe  

Ursus Breweries, liderul industriei berii în România, lansează noul program  de graduate trainee - Go Graduates - adresat studenților din ultimul an de studiu, precum și absolvenților sau masteranzilor care își doresc o carieră cu expunere internațională în industria berii.

Perioada de recrutare este deschisă până la finalul verii, iar candidații selectați se vor alătura echipei Ursus Breweries în luna septembrie a acestui an într-unul dintre cele 16 roluri disponibile în cadrul programului Go Graduates. Posturile de stagiar sunt disponibile în departamentele de Marketing și Vânzări, precum și în departamentele Financiar, Producție, Supply Chain și Resurse Umane.

„Cei selectați își vor începe călătoria cu un proces imersiv de integrare, alături de un mentor care îi va ajuta să înțeleagă specificul afacerii și cultura companiei. Procesul lor de dezvoltare va continua timp de doi ani prin module de învățare, cursuri de formare, mentorat, dar și învățare aplicată, la locul de muncă. Cel mai important, participanții vor avea acces constant la liderii companiei și comunitatea locală și internațională a stagiarilor Asahi Europe & International, astfel încât aceștia să poată acumula o experiență bogată în industria berii” a declarat Zuzana Balejová, Vicepreședinte Resurse Umane, Ursus Breweries.

Programul Go Graduates durează doi ani

Pe parcursul celor doi ani ai programului Go Graduates, stagiarii vor participa la cel puțin trei rotații în diverse departamente, prin care vor dobândi experiența necesară pentru consolidarea carierei. Prin urmare, un participant care a ales o specializare în zona comercială va beneficia, de exemplu, de pregătire în echipele de Marketing, Trade Marketing și Modern Trade. Prin îndrumarea primită din partea mentorilor cu experiență din cadrul companiei, stagiarii se vor familiariza cu activitatea celui mai mare producător de bere de pe plan local și vor primi treptat responsabilități, pentru ca la un moment dat să-și poată gestiona pe deplin și independent propriile proiecte.

Cine se poate înscrie în program

Candidații pentru rolurile disponibile în cadrul programului Go Graduates trebuie să fie studenți în ultimul an de studiu, proaspăt absolvenți sau masteranzi, dinamici și cu o activitate academică care poate cuprinde burse obținute în timpul studiilor, participarea la sesiuni de comunicare științifică sau alte distincții obținute în cadrul competițiilor universitare. De asemenea, este importantă experiența în voluntariat sau în asociații studențești, precum și experiența anterioară de muncă.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România și face parte din Asahi Europe & International. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține trei fabrici de bere, în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ursus Breweries pregătește stagiari pentru poziții cheie în companie