Lectură de 2 minute

10 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Un nou restaurant a fost inaugurat în București: cu ce concept vine

Cristina Marin

Abonează-te pe  

 Lagardère Travel Retail aduce un nou concept culinar în România prin deschiderea primului restaurant Natoo. Cu o investiție de 75.000 euro, noul brand este dezvoltat intern de grupul Lagardère Travel Retail. Prima locație din România are o suprafață de 30 de mp și funcționează în incinta ParkLake Shopping Center, din București. 

Sursa foto: Lagardere Travel Retail

Healthy food (mâncarea sănătoasă) stă la baza conceptului Natoo, venind astfel către consumatorii orientați spre ingrediente de calitate și alternative sănătoase, pentru un ritm de viață alert. Este un proiect gourmet versatil, care ține cont de ritmul vieții urbane.

Profilul consumatorului Natoo este unul activ, interesat de alimentație, de gust și experiență, pragmatic și orientat către produse care pot fi consumate pe loc. Testăm aici inclusiv noi rețete care să ofere alternative pentru diete vegane, precum budincile de chia și ovăz sau toastul de fasole și anghinare.

Costin Neacșu, Chief of Operations Foodservice Business Line în cadrul Lagardère Travel Retail România

Din dorința de a răspunde și exigențelor individuale ale consumatorului, Natoo oferă posibilitatea personalizării unor produse din meniu, cum sunt salatele. Pe lângă mixul de ingrediente destinate produselor din gama health-conscious, meniul include și produse hedonice, precum croissantul cu Nutella și căpșune.

Primul restaurant Natoo a fost deschis în Italia, în cadrul aeroportului Marco Polo din Veneția, un debut premiat în anul 2019 în cadrul Airport Food & Beverage Awards (FAB Awards), un eveniment de marcă al industriei de retail destinat călătorilor. Ulterior, conceptul a fost adaptat în Germania și Franța, unde rămâne prezent exclusiv în zone de travel (majoritatea aeroporturi).
Conceptul din România este unul atipic, prin configurația sa compactă care este gândită să ofere consumatorilor aflați în mișcare o experiență culinară memorabilă.

Restaurantul Natoo din cadrul ParkLake Shopping Center are un ambient adaptat local de către echipa de design Lagardère Travel Retail România, cea care a dezvoltat și celelalte branduri foarte apreciate din divizia Food Service: 1 Minute, So Coffee și HUB Experience.

Una dintre cele două divizii ale Grupului Lagardère, Lagardère Travel Retail este un lider global în industria de retail destinat călătorilor. Operând peste 4.850 de magazine pe liniile de business Travel Essentials, Duty Free & Fashion și Foodservice în aeroporturi, gări și alte platforme, situate în 39 de țări și teritorii, Lagardère Travel Retail a generat vânzări de 2,3 miliarde de euro în 2021 (gestionate 100%).

Citeste si:
Selgros donează peste 2.000 de meniuri pregătite de chefi renumiți
Selgros donează peste 2.000 de meniuri pregătite de chefi renumiți

În România, compania este prezentă de peste 25 de ani pe piața comerțului în zonele de tranzit (Travel Retail), galerii comerciale și centre de afaceri, și operează o rețea de aproape 300 de magazine pentru segmentele News & Convenience, Travel Essentials, Gifts & Souvenirs și Foodservice, cuprinzând 6 branduri: Inmedio, Relay, 1Minute, HUB Convenience, So Coffee și Natoo.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou restaurant a fost inaugurat în București: cu ce concept vine