Lectură de 3 minute

29 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Sol și Suflet, prima fermă regenerativă din România, lansează magazinul online

Cristina Marin

Abonează-te pe  

La un an È™i jumătate de la inaugurarea Sol È™i Suflet, românii vor putea cumpăra online, prin intermediul abonamentelor, produse de cea mai bună calitate din agricultura regenerativ-organică.

Sursa foto: Sol și suflet

Sol È™i Suflet, prima fermă regenerativă, fondată de Institutul de Cercetare în Permacultură din România (ICPR), cu sprijinul Kaufland România, anunță deschiderea magazinului online, de unde pot fi achiziÈ›ionate legume regenerativ-organice, de cea mai bună calitate. Platforma nou lansată, Solsisuflet.ro, le dă românilor posibilitatea de a-È™i configura un abonament anual, care poate fi plătit È™i în rate. Prin intermediul sistemului de abonare, clienÈ›ii au acces la produsele cultivate în sistem regenerativ-organic în cadrul fermei, iar în acelaÈ™i timp contribuie activ la dezvoltarea agriculturii regenerative È™i la soluÈ›ionarea problemelor de mediu.

Totodată, sprijinul acordat din partea Kaufland România pentru acest proiect unic pe piaÈ›a locală reia angajamentul companiei de a promova È™i a susÈ›ine dezvoltarea producătorilor locali. În curând, clienÈ›ii vor avea posibilitatea de a achiziÈ›iona produsele fermei Sol È™i Suflet È™i din magazinul Kaufland Barbu Văcărescu (Strada Barbu Văcărescu, nr. 120) din BucureÈ™ti.

Ferma Sol È™i Suflet este situată în judeÈ›ul DâmboviÈ›a È™i produce legume tot timpul anului, iar odată cu lansarea magazinului online, românii vor putea cumpăra o varietate de produse, care vor fi livrate în puncte de ridicare din PloieÈ™ti È™i BucureÈ™ti. Livrările se vor face în fiecare miercuri, doar la punctele de ridicare, într-un interval orar stabilit pentru fiecare locaÈ›ie.

Sistemul de abonare poate fi personalizat atât în ceea ce priveÈ™te frecvenÈ›a, săptămânală sau bilunară cu opÈ›iune de săptămâni de vacanță, dimensiunea coÈ™urilor: mic, mediu È™i mare, precum È™i modalitatea de plată, care poate fi integrală sau în rate lunare, trimestriale ori semestriale.

Printre principalele avantaje ale abonamentelor se numără:

  • reduceri de costuri între 5% È™i 25% față de preÈ›ul legumelor la bucată,
  • precum È™i reduceri de 10% la legumele È™i răsadurile vândute la bucată achiziÈ›ionate suplimentar de către toÈ›i abonaÈ›ii.

CoÈ™urile conÈ›in între 6 È™i 15 varietăți de legume de sezon, iar un abonament anual cu frecvenÈ›a de livrare săptămânală include 52 de coÈ™uri sau 46, dacă este aleasă opÈ›iunea cu È™ase săptămâni de vacanță. De exemplu, valoarea unui coÈ™ mediu, suficient pentru 2-3 persoane, cu frecvență săptămânală È™i plata integrală este de 73 lei, respectiv 81 lei cu plata lunară.

Cutiile cu legume proaspete Sol È™i Suflet se vor regăsi în curând È™i în magazinul Kaufland Barbu Văcărescu, din BucureÈ™ti.

Citeste si:
Kaufland lansează E-Mobility, un serviciu dedicat încărcării mașinilor electrice. Cum funcționează acesta
Kaufland lansează E-Mobility, un serviciu dedicat încărcării mașinilor electrice. Cum funcționează acesta

Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România

Sol È™i Suflet este un proiect lansat în februarie 2021, care include prima fermă de agricultură regenerativă din România È™i un centru educaÈ›ional pentru fermierii aflaÈ›i la început de drum. Pe lângă aspectele de producÈ›ie È™i educaÈ›ie, ferma dezvoltă un model de cultură regenerativ-organic la scară umană È™i utilizează tehnici È™i strategii inovatoare de creÈ™tere a fertilității solului, maximizare a producÈ›iei,creÈ™tere a eficienÈ›ei muncii, È™i a calității vieÈ›ii fermierului, cum ar fi cultivarea minimală, activarea microbiologiei solului, legumicultură biointensivă, design de permacultură etc.

În cadrul fermei, sunt cultivate aproximativ 50 de soiuri de legume, verdeÈ›uri, plante aromatice È™i medicinale, produse crescute în sistem regenerativ organic.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.450 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajaÈ›i È™i o reÈ›ea de 156 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Sol È™i Suflet, prima fermă regenerativă din România, lansează magazinul online