Lectură de 2 minute

27 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Sameday face front comun cu Symphopay pentru plata cu cardul la easybox

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Sameday face front comun cu Symphopay pentru plata cu cardul la easybox. Prin integrarea platformei Symphopay, Sameday, companie de curierat, va optimiza procesul de plată cu cardul la easybox, atât pentru a îmbunătăți experiența oferită clienților, cât și în perspectiva unor noi parteneriate în zona financiar-bancară. 

În contextul creșterii susținute a e-commerce-ului, clienții magazinelor online urmăresc să obțină flexibilitate în alegerea opțiunii de livrare sau a metodei de plată. Soluția Sameday pentru a răspunde așteptărilor consumatorilor este rețeaua de lockere easybox. Unul dintre elementele care contribuie la sporirea confortului utilizatorilor este integrarea opțiunii de plată cu cardul la livrare.

Compania românească de tehnologie financiar-bancară Symphopaya oferit un pachet ce include terminale de plată testate în condiții meteorologice extreme, o platformă software de gestionare și raportare în timp real, inclusiv protocoale de integrare ce ajută la dezvoltarea unei experiențe de plată intuitivă și prietenoasă. De asemenea, Symphopay are capabilități de conectare la bănci multiple și de integrare a diverselor sisteme de loialitate ce duc la creșterea numărului de clienți și a satisfacției acestora.

Tehnologia dezvoltată de Symphopay contribuie la personalizarea fluxurilor și accesarea unor noi oportunități, inclusiv prin deschiderea către noi parteneriate din zona financiar-bancară.

Lucian Baltaru, CEO Sameday

Trendul crescător în dezvoltarea de soluții cu plată neasistată (sisteme self-service) a fost vizibil și înainte de pandemie însă s-a accelerat în ultimii doi ani.

Daniel Nicolescu, Co-fondator și CEO Symphopay

În prezent sunt active peste 3.200 de locații easybox în România, urmând ca până la finalul anului rețeaua de lockere Sameday să depășească 4.000 de unități. Printre comercianții care oferă livrare în easybox ca opțiune de livrare se enumeră eMAG (inclusiv partenerii eMAG Marketplace), Decathlon, evoMAG, Flanco, Fashion Days, Elefant, Libris, Intersport, Notino, etc.

Citeste si:
Ofertă Mastercard: dacă plătești marțea cu cardul primești cashback 50 de lei
Ofertă Mastercard: dacă plătești marțea cu cardul primești cashback 50 de lei

Fondată în 2015 de către o echipă de specialiști cu experiență în tehnologia plăților și securitate cibernetică, compania dezvoltă o platformă de integrare a plăților și programelor de loialitate pentru bănci și comercianți. Soluția este certificată de către Visa și Mastercard și este conformă cu standardul de securitate PCI-DSS. Platforma Symphopay este integrată de către companii precum eMAG, FAN Courier, Intersport, Sameday și de către bănci precum Banca Transilvania, Alpha Bank.

Cu o experiență de peste 15, Sameday a înregistrat cea mai spectaculoasă creștere în ultimii ani, numărându-se, în prezent, printre principalii jucători din segmentul său de piață. Compania are o echipă de peste 4.500 de angajați și parteneri și o infrastructură digitală integrată, iar în prezent este activă în România și în Ungaria, unde oferă atât servicii de livrare door-to-door, cât și livrare în peste 3.700 de lockere easybox.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Sameday face front comun cu Symphopay pentru plata cu cardul la easybox