Lectură de un minut

16 Mar 2023 - Știri și Noutăți

FOTO | S-a redeschis Peek & Cloppenburg în Băneasa Shopping City. Retailerul inaugurează noi magazine în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

S-a redeschis Peek & Cloppenburg în centrul comercial Băneasa Shopping City. Noul concept de magazin se întinde pe o suprafață de 3805mp și este situat pe două etaje.

Sursa foto: Peek&Cloppenburg

Peek & Cloppenburg nu este doar mai spațios, ci și mult mai accesibil. Mai mult, începând de astăzi, 16 martie, și până pe 19 martie, clienții fideli vor primi extra discount de 20%. Iar pentru o experiență de cumpărături și mai atractivă, magazinul oferă acum mobilier nou, noi cabine de probă, digitalizarea caselor de marcat.

În zilele marii deschideri, clienții sunt invitați să se bucure de muzică live, să fie răsfățați într-un lounge special de frumusețe și stil, în timp ce se bucură de băuturi răcoritoare, cocktailuri, dulciuri delicioase și alte activități recreative.

Suntem fericiți să celebrăm împreună cu membrii noștri redeschiderea magazinului din Băneasa Shopping City. Luând mereu ȋn considerare nevoile și dorintele clientilor, investim constant în dezvoltarea magazinelor și serviciilor pe care le oferim. România este o piață importantă pentru noi. De aceea, vom continua să investim aici, dezvoltând mai departe noi proiecte de succes. Anul acesta în toamnă, urmează inaugurarea a două noi magazine în Craiova și Iași.

Alina Șerban Regional Sales Manager Peek & Cloppenburg.

Peek & Cloppenburg este unul dintre cele mai cunoscute branduri de modă din Germania. La nivel internațional, Peek & Cloppenburg are o rețea de peste 100 de magazine în 16 țări europene. Astăzi, grupul are aproximativ 16,000 angajați în 16 țări. În completare la P&C, grupul de companii deține și magazinul dedicat exclusiv bărbaților, ANSON'S, precum și Magasin du Nord.

Citeste si:
Câștiguri record pentru Hugo Boss: profitul a depășit cifra de afaceri
Câștiguri record pentru Hugo Boss: profitul a depășit cifra de afaceri

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FOTO | S-a redeschis Peek & Cloppenburg în Băneasa Shopping City. Retailerul inaugurează noi magazine în România