Lectură de un minut

13 Nov 2022 - Știri și Noutăți

S-a deschis Vinoteca Freshful: noi vinuri disponibile lună de lună

Cristina Marin

Abonează-te pe  

 

S-a deschis Vinoteca Freshful, unde poți găsi recomandări de vinuri pentru toate preferințele și bugetele. La 10-15 grade Celsius, dacă te încântă albul sau rose-ul, la 15–21 de grade C, dacă te bucură mai degrabă un roșu intens sau, poate la 4,5 – 10 grade, dacă opțiunea ta înainte de sărbători este un spumant răcoritor. 

 

Sursa foto: unsplash.com

Vinurile selectate în Vinotecă sunt etichete naționale și internaționale ce provin de la mari producători, dar și de la crame românești la început de drum, continuând astfel angajamentul Freshful de susținere a producției locale.

În fiecare lună, vinurile din aplicație vor fi analizate și recomandate de wine experts cunoscuți în România și de pasionați de gastronomie pentru a-i ajuta pe cei peste 55.000 de clienți Freshful să facă alegeri potrivite.

Cosmin Dragomir - antropolog culinar și creator de conținut, Cezar Ioan - educator în vin, amator de gastronomie, fondator Vinul.Ro, Adelina Boboc – specialist in vinuri, jurnalist Vinul.ro, Marian Timofti – somelier si instructor de somelieri, Președintele Federației Naționale a Degustătorilor Autorizați din România (FNDA) sunt doar câteva nume care contribuie în aplicația Freshful cu sugestii de vinuri.

Noi vinuri și recomandări sunt disponibile lună de lună, în Vinoteca Freshful pe Freshful.ro și aplicația mobilă.

Companie românească fondată în 2021, Freshful oferă, pe platforma online și în aplicațiile mobile, o varietate de peste 20.000 de produse alimentare și bunuri de larg consum de la parteneri și producători locali. Comenzile sunt livrate din depozitul cu temperatură controlată în mașini frigorifice până la ușa clientului 7 zile din 7, între orele 8.00-22.00, în intervale programate de 2 ore. Serviciul este disponibil pe www.freshful.ro, în aplicația iOS și Android, acoperind momentan Bucureștiul și mare parte din localitățile ilfovene.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  S-a deschis Vinoteca Freshful: noi vinuri disponibile lună de lună