Lectură de un minut

30 Aug 2016 - Știri și Noutăți

Dedeman ajunge la Oradea cu o investitie de 14 milioane de euro

Compania Dedeman, specializata pe piata materialelor de constructii deschide vinerea aceasta, pe 2 septembrie, un nou magazin, de data asta in Oradea. Retailerul ajunge astfel la 44 de locatii in retea.

Suprafata de vanzare a magazinului este de 13.000 de metri patrati (zona dedicata materialelor de gradina are 3.000 de mp), magazinul avand si o parcare cu aproape 500 de locuri.

In noul magazin Dedeman situat pe calea Aradului, nr. 87A, se vor comercializa 45.000 de produse.

investitia totala in noua unitate a ajuns la 14 milioane de euro, dar a insemnat si 200 de locuri noi de munca.

Dragos Paval, presedinte Dedeman a precizat: “Oradea este situat la o distanta egala fata de Viena, Praga si Bucuresti, intr-un nod strategic pentru rutele comerciale care asigura schimburile economice dintre vestul si estul continentului european. Odata cu deschiderea acestui magazin, vom fi prezenti in fiecare oras reprezentativ situat in apropierea frontierei de vest a tarii noastre. Cu ajutorul noii tehnologii, sunt premise bune sa ne crestem vanzarile si catre clientii din tarile vecine”.

Citeste si:
H&M revine pe profit, deși vânzările din perioada verii au scăzut cu 16%

dedeman

Prezent pe piata din Romania, inca din 1992, retailerul are 8.300 de angajati. Printre produsele puse la vanzare, cumparatorii pot alege dintr-o gama variata de scule si unelte, mobilier, decoratiuni, sanitare, electrice, termice, electrocasnice, materiale de constructii si tot ce este necesar pentru intretinerea si ingrijirea casei si a gradinii.

Cei interesati pot face comenzi online pe www.dedeman.ro

Sursa foto: wall-street.ro

Citeste si:
Dedeman deschide magazinul din Călărași, a 54-a locație a retailerului

 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dedeman ajunge la Oradea cu o investitie de 14 milioane de euro