Lectură de un minut

02 Jun 2021 - Știri și Noutăți

ProfiArt ajunge la 6 magazine după deschiderea noii unități din Afi Cotroceni

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Compania românească ProfiArt a deschis la finalul lunii mai al șaselea magazin din portofoliu, în AFI Cotroceni, cu o suprafață de 167 de metri pătrați.

Magazinul ProfiArt AFI Cotroceni adună la raft produse din cele mai populare categorii de tehnici artistice: caligrafie, grafică, desen, pictură în acuarela, acrilic și ulei, pouring sau de hobby: pictura pe numere, decorul textilelor, pictura pe sticlă sau porțelan, o selecție de produse pentru dezvoltarea creativității copiilor dar și instrumente de scris de lux.

În aprilie, compania a deschis al cincilea magazin din țară, în Sun Plaza, de 130 de metri pătrați, cu o selecție de produse fine arts și hobby creativ.

ProfiArt este o companie care activează pe piața de materiale de artă și hobby din România, are un istoric de 21 de ani și operează în acest moment șase magazine în București (ProfiArt Griviței, ProfiArt Mihai Bravu, ProfiArt Ion Mihalache, ProfiArt ParkLake, ProfiArt Sun Plaza și noul magazin, ProfiArt AFI Cotroceni), un magazin online – www.profiart.ro, are o rețea de 45 de magazine partenere în întreaga țară și o echipă de 45 de angajați.

În 2019, compania a investit în amenajarea unui depozit de materiale de 700 metri pătrați, în orașul Pantelimon. De-a lungul timpului, ProfiArt a încheiat mai multe parteneriate exclusive cu mărci precum Pebeo, Copic, Canson, Nevskaya Palitra, Schmincke sau DaVinci.

Citeste si:
Un nou magazin Mömax în România: când și unde se va deschide
Un nou magazin Mömax în România: când și unde se va deschide
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ProfiArt ajunge la 6 magazine după deschiderea noii unități din Afi Cotroceni