Lectură de 3 minute

07 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Premieră în România: panouri fotovoltaice, reduse de Black Friday. La ce preț pot ajunge

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Atu Tech (a2t.ro), magazin online de sisteme de securitate din România, introduce, în premieră, în România, sisteme fotovoltaice în campania de vânzări Black Friday 2022. Astfel, pot fi achiziționate invertoare de 5KW cu prețuri începând de la 5.999,99 lei sau pachete de panouri solare de 3,15 KW la doar 6.599,99 dar și sisteme fotovoltaice complete, de 5KW, ONGRID, la 21.999,99.

Sursa foto: unsplash.com

Atu Tech derulează campania de Black Friday până pe 5 decembrie și va fi cel mai mare eveniment de shopping organizat, până acum, de Atu Tech, clienții putând alege din peste 125.000 de produse aflate la reducere.

În această perioadă, discount-urile pe a2t.ro ajung până la 72%, la accesorii pentru sisteme de control acces, până la 33%, la camere video de supraveghere, până la 21%, la sisteme de automatizare de porți (42% discount pentru accesoriile acestora) și până la 64%, la sistemele de alarmă.

Pe lângă reducerile listate în site, clienții Atu Tech (a2t.ro) vor avea acces și la servicii precum:

 • consiliere telefonică gratuită în alegerea produselor,
 • suport tehnic gratuit post-vânzare,
 • instalare oriunde în România, prin rețeaua proprie de instalatori parteneri,
 • service cu ridicare și returnare gratuite și drept de retur prelungit la 30 de zile, față de 14 zile, conform legii.

Totodată, clienții au acces la mai multe opțiuni de plată în 4 rate fără dobândă prin: Card Avantaj de la Credit Europe Bank, Bonus Card de la Garanti BBVA, Star Card de la Banca Transilvania, opțiunea All Inclusive de la BRD Finance și prin Cardurile de cumpărături de la Alpha Bank.

Pentru a susține cererea în creștere anticipată în luna noiembrie, Atu Tech (a2t.ro) a investit 3,5 milioane de euro în stocurile de produse destinate evenimentului de Black Friday.

Atu Tech (a2t.ro) are în oferta de Black Friday produse de supraveghere video profesionale, dar și camere wireless smart, soluții de automatizări de porți pentru sisteme culisante, batante sau pentru uși de garaj, sisteme de alarmă, videointerfoane și multe altele.

Astfel, de Black Friday 2022, clienții Atu Tech (a2t.ro) pot cumpăra la prețuri mai mici:

Citeste si:
QOOBISS: Black Friday aproape a dublat cererile pentru credite online, în România
QOOBISS: Black Friday aproape a dublat cererile pentru credite online, în România
 • Sistem fotovoltaic 5KW ONGRID de la 21999.99
 • Camere de supraveghere Full HD SAFER, cu 5 ani garanție, la 59,99 lei;
 • DVR 4 canale SAFER, FULL HD, audio prin coaxial, ALL IN ONE, la 189,99 lei;
 • Camere de supraveghere 4G cu panou solar la 599,99 lei;
 • Hard Disk-uri cu o capacitate de stocare de 1 TB, la 199,99 lei;
 • Sisteme de automatizare pentru porți culisante, max. 600kg, la 899,99 lei (promoție valabilă începând cu 11 noiembrie);
 • Videointerfoane la 319,99 lei;
 • Sisteme de alarmă la 429,99 lei.

Toate produsele care se află la reducere în evenimentul Black Friday 2022 pot fi accesate aici: https://www.a2t.ro/black-friday

Specialiștii în sisteme de securitate Atu Tech (a2t.ro) recomandă ca instalarea sistemelor de supraveghere video, de alarmă și fotovoltaice, să fie făcută de instalatori profesioniști, autorizați. Instalarea necorespunzătoare poate duce la arderea sau la avarierea componentelor, dar, mai ales, la o programare greșită a sistemelor, aspect foarte important în buna funcționare a acestora. Atu Tech (a2t.ro) vine în sprijinul clienților cu o rețea de peste 1.000 de instalatori profesioniști, care se extinde pe întreg teritoriul țării (cea mai mare rețea de instalatori de sisteme de securitate din România), care pot asigura servicii de instalare și mentenanță.

Atu Tech (a2t.ro) este un magazin online de sisteme de securitate din România, potrivit cifrei de afaceri. Compania, înființată în 2011, are sediul în Sibiu și a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 13 milioane de euro (64 milioane lei). Magazinul online a2t.ro comercializează peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porți, interfoane și videointerfoane, sisteme anti-incendiu și de sonorizare, instalații electrice, rețele și telefonie, sisteme fotovoltaice etc. Atu Tech dispune de o rețea de peste 1.000 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel național.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Premieră în România: panouri fotovoltaice, reduse de Black Friday. La ce preț pot ajunge