Lectură de 2 minute

23 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Marketplace-ul Soline.ro, dezvoltat pe platforma ContentSpeed, oferă peste jumătate de milion de produse home & deco

Cristina Marin

Abonează-te pe  

 În mai puÈ›in de jumătate de an, marketplace-ul Soline.ro dezvoltat pe platforma ContentSpeed, a devenit o nouă destinaÈ›ie pentru români. Oferta considerabilă de produse îi ajută pe aceÈ™tia să ia cele mai bune decizii È™i să se bazeze pe cele mai eficiente soluÈ›ii în proiectele lor Home & Deco.

Sursa foto: ContentSpeed

Sectorul Home & Deco a cunoscut o creÈ™tere accelerată în ultimii ani pe piaÈ›a din România. A apărut È™i astfel necesitatea de-a avea într-un singur loc un catalog consolidat de produse, de la furnizori È™i producători locali È™i internaÈ›ionali. Astfel, platforma Soline.ro vine în întâmpinarea acestor nevoi cu o gamă variată de produse È™i soluÈ›ii pentru casă È™i grădină, de la mobilă È™i electrocasnice până la echipamente pentru locuinÈ›e inteligente. Marketplace-ul Soline cuprinde deja peste jumătate de milion de produse.

Dincolo de ofertă, Soline.ro răspunde direct obiceiurile È™i tendinÈ›elor din piață. Astfel, după cum a arătat studiul Google „Smart Shopper” din 2021, trei sferturi dintre oameni preferă cumpărăturile online, iar 50% dintre ei caută produse pentru casă È™i grădină. SoluÈ›ia tehnică a fost realizată în parteneriat cu ContentSpeed È™i oferă un grad crescut de accesibilitate, astfel încât clienÈ›ii să aibă o experiență sigură, fluidă È™i eficientă de shopping. Iar marketplace-ul este accesibil atât online, pe site-ul dedicat soline.ro, cât È™i în aplicaÈ›ia de mobil Soline.

ContentSpeed, parte a Payten si membra a ASEE (Asseco Group), este o platformă românească de eCommerce, activă din anul 2003, lider de piață în dezvoltarea de soluÈ›ii software pentru afacerile online. De-a lungul timpului, lideri din retailul traditional si comertul B2B au avut încredere în echipa ContentSpeed pentru a le crea canalele de vanzare online. În portofoliul de clienÈ›i se regăsesc branduri ca: Romstal, Fuchs, Optiplaza, Caparol, Herlitz, Cellini, Diverta, Chicco, Wurth România, Nexxon etc. Printre serviciile disponibile se numără: dezvoltarea de magazine online la cheie, web design, aplicaÈ›ii de mobil, mentenanță, update È™i consultanță de business. Detalii complete pot fi consultate pe site-ul: https://www.contentspeed.ro/

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Marketplace-ul Soline.ro, dezvoltat pe platforma ContentSpeed, oferă peste jumătate de milion de produse home & deco