Lectură de 4 minute

07 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Magazine noi în Mega Mall: ce retaileri s-au alăturat centrului comercial

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mega Mall, unul dintre marile centre comerciale din București, și-a îmbogățit lista de retaileri cu câteva nume importante. Iată ce magazine noi găsim în mall. 

Sursa foto: Mega Mall/ Facebook

Chic Chic vine cu o gamă excentrică de accesorii, pantofi timeless și piese vestimentare, fiind un magazin multi brand pentru femei, bărbați și accesorii.

  • Din 1 decembrie, ColorEscu a deschis primul magazin într-un mall, acesta aflându-se la nivelul 1 al centrului comercial.

ColorEscu a devenit cunoscut pentru că a pus ”românescul” la loc de cinste și pentru că a dat modei străzii haine și accesorii moderne, păstrând însă esența elementelor românești. Brandul este vizibil din 2012, iar Pentru ei – ”Român și pot”, Pentru ele – ”Iubesc românește” au fost mesajele statement sub care s-au lansat primele colecții ColorEscu. De la tricouri, românii de la ColorEscu au trecut la pantaloni scurți, șepci, căciuli, brățări, traiste.

Magazinul este un spațiu unde pasiunea pentru ceai și atmosfera relaxantă se întâlnesc armonios.

Ceai verde, ceai negru, ceai de fructe sau Rooibos se numără printre produsele cu care retailerul își întâmpină iubitorii de ceai.

Citeste si:
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului
  • Magazinul Benvenuti s-a redeschis, la nivelul -1, într-o nouă locaţie, cu un spaţiu mai generos, dar şi cu un nou concept ce îmbină calitatea excepțională, designul fresh și inovator cu confortul maxim.

Clienții vor descoperi un mix perfect echilibrat între brandurile disponibile exclusiv în magazinele Benvenuti, precum Luca di Gioia, Solo Donna, TheZeus, Enzo Bertini, dar și mărci internaționale recunoscute la nivel global, precum: Converse, Skechers și Pierre Cardin.

  • 5 O’Clock, situat la nivelul -1, invită vizitatorii să descopere arta ceaiului într-o atmosferă relaxantă.

Acest spațiu nu este doar un magazin de ceaiuri speciale, ci și un loc unde clienții sunt încurajați să-și urmeze visurile. Ceai verde, ceai negru, ceai de fructe sau Rooibos se numără printre produsele cu care retailerul își întâmpină iubitorii de ceai.

Tot la nivelul -1, Select Mobile oferă o gamă largă de accesorii pentru telefoane mobile și soluții de service GSM pentru diverse modele de dispozitive, inclusiv Apple și Samsung.

  • La etajul 2 se află ISPACE, un spațiu imersiv cu proiecții 360 și zone interactive în care vizitatorii pot explora cele mai noi tehnologii media și instalații de artă digitală.

Acesta reprezintă cel mai captivant mod de a explora lumi și povești noi, precum aventuri sub mări și oceane, călătorii în sistemul solar sau experiențe multicolore din lumea artei.

Mega Mall București este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București, inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total cca. 200.000 metri pătrați și face parte din portofoliul NEPI Rockcastle. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 76.000 de metri pătrați, dispuși pe 5 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate de restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un concept modern de spații de distracții, operat de TrickShot Mega Mall, sală de jocuri deschisa non-stop, un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele, o bază sportivă multisport, deschisă la ultimul nivel al parcării centrului comercial, nivelul 2B, cu acees direct pe speed ramp din Bulevardul Pierre de Coubertin.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Mango, Peek & Cloppenburg, Guess, POEMA, DIKA, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Notino, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Bigotti, Adidas, Nike, JD Sports, Foot Locker, Lee Cooper, Douglas, Nala, NEXT, Tommy Jeans, Hervis, ECCO, HUMANIC, Benvenuti, Sportisimo, Intersport, MAC, Aldo, B&B Collection, Kultho sau iStyle. Oferta de foodcourt cuprinde cafenele precum Manufaktura și, din 2017, restaurante ca Taco Bell, McDonalds și Trickshot Mega Mall, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu biliard și bowling. Tot la Mega Mall Bucuresti au fost deschise primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz și Burger King din România. În decembrie 2019, a fost inaugurată cafeneaua-concept Starbucks, amenajată sub formă de insulă. Începând cu noiembrie 2022, vizitatorii Mega Mall București pot descoperi primul magazin fizic epantofi.ro la parter cu zonă Modivo la nivelul 1.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazine noi în Mega Mall: ce retaileri s-au alăturat centrului comercial