Lectură de un minut

11 Iunie 2015 - Știri și Noutăți

Leroy Merlin deschide magazinul din Ploiesti inaintea unitatii din Bragadiru

Retailerul de bricolaj Leroy Merlin pregateste inaugurarea primului magazin bauMax transformat in Leroy Merlin din Romania. Unitatea din Ploiesti urmeaza sa fie inaugurata joi, 14 mai, fiind primul magazin de pe lista retailerului francez care va fi inaugurat in acest an, noteaza Wall-Street.ro.

Leroy Merlin Ploiesti este primul magazin de bricolaj detinut anterior de catre austriecii de la bauMax care va fi complet modernizat, pe lista francezilor fiind inca alte trei magazine care ar urma sa fie deschise in prima jumatate a lui 2015.

Conform Wall-Street.ro, francezii de la Leroy Merlin au in plan ca pana la jumatatea anului sa mai transforme magazinele bauMax Sun Plaza si BauMax Brasov in spatii Leroy Merlin, dar vizeaza si deschiderea noului magazin din Bragadiru, proiect amanat cu cateva saptamani.

Citeste si:
Asociația Zi de Bine se alătură Auchan și Leroy Merlin în proiectul de amenajare a unității de suport medical din București

Pe de alta parte, Leroy Merlin a demarat spre finalul verii anului trecut lucrarile pentru unitatea situata langa Bragadiru, proiectul fiind programat initial pentru o deschidere in prima parte a lui 2015. Cu un nou termen programat pentru luna mai, Leroy Merlin Bragadiru a fost amanat din nou cu cateva saptamani, un nou termen pentru deschiderea centrului comercial specializat in bricolaj fiind a doua jumatate a lunii iunie.

Citeste si:
Auchan și Leroy Merlin au început organizarea unui centru de spitalizare pentru bolnavii noncritici de Covid-19

Citeste mai departe: