Lectură de un minut

06 Oct 2017 - Știri și Noutăți

Leroy Merlin a anuntat ca va mai deschide doua magazine in urmatorii ani

Abonează-te pe  

In cadrul unei conferinte de presa de astazi, Leroy Merlin a anuntat ca in urmatorii ani are in plan deschiderea a altor doua magazine, cate unul in Capitala si in Craiova, mentioneaza bricoretail.

 

Cel de-al treilea magazin din Bucuresti va fi inaugurat in 2019 in zona Theodor Pallady, retailerul Leroy Merlin urmand sa se alature lui Ikea, kika, Decathlon, Jumbo Auchan si Metro.

Achizitia pentru noua unitate s-a facut pentru o suprafata de teren de 40.000 de metri patrati.

Pentru mine, piata DIY din Romania este din ce in ce mai calitativa, iar asteptarile consumatorilor este din ce in ce mai focusata pe calitate. E important, desigur si pretul de achizitie dar calitatea a devenit din ce in ce mai importanta in decizia de cumparare. Nu cred in modelul de tip discount. Nu se potriveste cu piata din Romania. Cred in produsele de calitate, in produsele durabile (...) avem uriasa ambitie legata de oferta noastra de a introduce in planul nostru strategic pe urmatorii 5 ani un proces prin care vom reinnoi 20% din totalul ofertei noastre de produse,” l-a citat aceeasi sursa pe Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN Romania, din declaratia de astazi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Leroy Merlin a anuntat ca va mai deschide doua magazine in urmatorii ani