Lectură de un minut

09 Nov 2022 - Știri și Noutăți

KFC, Pizza Hut și Taco Bell pun la bătaie 15 mil. euro pentru noi restaurante în România

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group va continua dezvoltarea reţelei existente de restaurante, iar bugetul pentru noile deschideri de unităţi se ridică la 15,5 milioane euro, a declarat Călin Ionescu, CEO Sphera Franchise Group.

Sursa foto: KFC/ Sphera Franchise

KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell sunt toate operate într-un sistem master de franciză, de companii deținute de Sphera Franchise Group, cel mai mare grup de restaurante din sectorul restaurantelor cu servicii complete din România. O franciză principală este un contract de franciză în care francizorul principal predă controlul activităților de franciză pe un teritoriu specificat unei persoane sau entități, numit „francizat principal”. Yum! este francizorul principal al Sphera Franchise Group.

"Vom continua planurile noastre de dezvoltare. În acest moment avem în lucru, în diverse stadii, aproximativ 10 noi unităţi pe toate brandurile, care vor fi deschise până la finalul anului 2023, în România şi în Italia. Avem 95 de restaurante KFC. Vom ajunge în prima parte a anului viitor la 100 în România. Am aniversat anul acesta 25 de ani de la deschiderea primului restaurant KFC de pe Bulevardul Magheru. Suntem prezenţi în 37 de oraşe din România. Avem două locaţii în Chişinău, iar în Italia 20 de restaurante, răspândite de la Milano până la Bari. De la nord la sud, acoperim aproape tot teritoriu", a afirmat Călin Ionescu.

Citește articolul integral pe Wall-Street.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFC, Pizza Hut și Taco Bell pun la bătaie 15 mil. euro pentru noi restaurante în România