Lectură de un minut

08 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Kaufland România anunță debutul colaborării cu Prințesa Maja von Hohenzollern prin colecția de accesorii Royal Household

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Prințesa Maja von Hohenzollern, membră a aristrocației europene și designer, a marcat debutul parteneriatului cu Kaufland România printr-o prezentare ce a avut loc la începutul acestei luni în Oradea, potrivit unui comunicat de presă.

Colecția „Royal Household", care se adresează atât femeilor cât și bărbaților, include accesorii inteligente pentru casă și călătorie, cu un design modern, elegant, din produse sustenabile, ce sunt disponibile în 55 de magazine Kaufland din țară.

Toate produsele „Royal Household”, de la gențile de îmbrăcăminte, la cele de cosmetice, organizatoare cu usb sau umerașe sunt certificate peta vegan approved.

Colecția va fi extinsă cu încă una, în iarna acestui an, a declarat Valer Hancaș, director comunicare și corporate affairs Kaufland România.

Prințesa Maja von Hohenzollern a primit distincția de „Designerul anului 2020” și „Asia Design Award Gold“, ca recunoaștere în calitate de cel mai bun designer din Asia, în Shanghai, China.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 144 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland România anunță debutul colaborării cu Prințesa Maja von Hohenzollern prin colecția de accesorii Royal Household