Lectură de 2 minute

22 Nov 2019 - Știri și Noutăți

Kaufland deschide primul magazin dintr-un mall

Abonează-te pe  

Kaufland Romania a inaugurat in noul mall Promenada din Sibiu, primul hipermarket al retelei situat intr-un centru comercial. Deschiderea magazinului face parte din noua strategie a companiei de a miza pe adaptabilitate si a se extinde si in spatii in chirie, in paralel cu dezvoltarea unei retele vaste de magazine pe terenuri in proprietate.

 

Adaptarea formatelor, dinamismul si flexibilitatea in strategia de extindere in spatii noi fac parte dintr-un amplu proces de modernizare si reinnoire demarat acum cativa ani la Kaufland.

,,Daca 2019 aduce primul Kaufland intr-un mall, in ultimul an am lansat si formate dinamice precum primul magazin al retelei intr-un complex imobiliar, magazine sezoniere tip Pop-up in corturi amplasate in statiuni turistice, magazine cu fatada verde din plante, sau cu gradini urbane comunitare pe acoperisuri si in parcari. In cadrul procesului de modernizare, Kaufland a lansat recent si cel mai nou concept de ultra-magazin, cu elemente inspirate din universul mall-urilor – cum raioane ca sushi-bar, Food Court sau pereti de sticla”, declara Valer Hancas, Director Comunicare si Corporate Affairs Kaufland Romania.
Magazinul are design-ul celui mai nou concept Kaufland, cu finisaje moderne si elemente ce asigura o atmosfera placuta de cumparaturi, este al treilea din oras, dispune de o suprafata totala de aproximativ 4000 mp, care include o suprafata de vanzare de circa 2500 mp.
Prin aceasta deschidere, Kaufland ajunge la o retea de 127 de magazine in intreaga tara si creeaza inca 70 de noi locuri de munca, sprijinind astfel dezvoltarea comunitatii locale din Sibiu.
Magazinul este dotat cu 14 case de marcat, din care 6 case Express (self check-out), o inovatie ce permite clientilor achitarea foarte rapida a cumparaturilor. Programul de lucru este de la 7:30 pana la 22:00 de luni pana sambata, iar duminica in intervalul 8:00-22:00, adaptandu-se astfel orarului pe care il va avea si mall-ul.
In ceea ce priveste dotarea magazinului, clientii vor putea gasi produsele preferate la raioanele clasice de legume si fructe, brutarie, produse To Go si peste proaspat. De asemenea, hipermarketul va avea in componenta vitrina cu servire asistata, o gama variata de bauturi, alimente, dulciuri, articole din categoria non food, un spatiu pentru drogherie si produse cosmetice.
Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine, 132.000 de angajati in 8 tari si o retea de 127 de magazine in Romania. In 2019, Kaufland Romania a primit pentru a treia oara certificarea Best Buy Award, care atesta ca este lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate – pret de pe piata locala.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland deschide primul magazin dintr-un mall