Lectură de un minut

15 Nov 2018 - Știri și Noutăți

JYSK lanseaza colectia de produse pentru Craciun

Abonează-te pe  

Retailerul JYSK Romania a lansat colectia de accesorii si decoratiuni de Craciun in prezenta a peste 100 de invitati, intr-o atmosfera hygge specifica sarbatorilor scandinave. Intr-un cadru relaxat, care a recreat o casa mobilata si amenajata in stil nordic, cu decoratiuni specifice Craciunului scandinav, invitatii au intrat in atmosfera sarbatorilor de iarna.

Colectia de iarna a JYSK este inspirata din spiritul "hygge" (cuvantul danez pentru confort sufletesc) si este structurata in functie de doua tendinte:

  • un stil elegant si modern, denumit Craciun stralucitor, cu sclipici, stele si lumini,
  • un stil scandinav, denumit Craciunul rosu, cu brad, broderii si spiridusi.

Preturile obiectelor variaza intre 5 lei si 300 de lei, iar ele sunt disponibile in magazine in luna noiembrie. Noua colectie include 150 de obiecte, printre care:

- vaze, globuri, sfesnice

- perne in forma de stele

- Mosi Craciuni

- instalatii luminoase de interior si exterior

Citeste si:
Jysk lansează noua gamă din colecția Nordic Mood pentru toamna anului 2021
Jysk lansează noua gamă din colecția Nordic Mood pentru toamna anului 2021

- decoratiuni si figurine.

- Nordic Mood, asa ca amatorii de "hygge" vor avea la dispozitie si perne, paturi, fete de masa si covorase.

Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria a completat: "Ne dorim ca romanii sa se bucure din plin de un Craciun «hygge» si le punem la dispozitie ingredientele necesare, in forma unui tot unitar. Vrem totodata sa ii inspiram sa combine decoratiunile, textilele, corpurile de iluminat si accesoriile speciale de sarbatori pentru a compune un decor intim si personalizat, cu o atmosfera relaxanta si primitoare".
In fiecare saptamana, incepand de joi, clientii retailerului european beneficiaza de campanii promotionale in ce priveste diverse produse din colectie. Reducerile variaza intre 20 si 50%. Prima campanie, demarata pe 15 noiembrie, vizeaza instalatiile luminoase de interior si exterior.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK lanseaza colectia de produse pentru Craciun