Lectură de 2 minute

03 Oct 2022 - Știri și Noutăți

JYSK deschide încă un magazin și ajunge la 126 de unități în România

Cristina Marin

Abonează-te pe  

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, continuă expansiunea în România și deschide în orașul Motru magazinul cu numărul 126 din România. JYSK Motru va fi inaugurat oficial pe 6 octombrie 2022.

Sursa foto: Jysk

Noul magazin JYSK din Motru este amplasat pe Strada Macului nr. 13, Motru, județul Gorj, are o suprafață totală de 1250 mp și va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

“Anul acesta a fost unul plin din punct de vedere al deschiderilor și, după cum se vede, ultima parte a anului 2022 se anunță la fel de plină. Timp de o săptămână, îi așteptăm pe clienții din Motru și din zonă în noul magazin, pentru a ne cunoaște și pentru a profita de prețurile foarte bune, valabile doar cu ocazia deschiderii noului magazin. În următoarea perioadă, pe lângă deschiderile de magazine noi avem în plan și reamenajarea magazinelor deschise acum mai mult de patru ani, care vor fi modernizate și adaptate noului concept de magazin JYSK. Tot pe 6 octombrie, redeschidem și magazinul JYSK din Piatra Neamț, care a fost reamenajat după noul concept, Store 3.0, mai frumos, cu mai multă inspirație și mai primitor”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Deschidere cu oferte excelente

Ofertele speciale sunt valabile timp de o săptămână, în perioada 6 – 12 octombrie 2022. Sunt incluse în ofertă peste 2000 de produse, inclusiv saltele, plăpumi, perne, lenjerii de pat, scaune de dining, dulapuri, comode, bufete, fotolii, iar reducerile ajung până la 75%.

JYSK este un lanț internațional de magazine de mobilă, de origine scandinavă, care facilitează mobilarea fiecărei camere din orice casă și grădină. Cu peste 3.200 de magazine fizice și magazine online în 48 de țări, JYSK are întotdeauna o ofertă excelentă și oferă servicii competente, indiferent de modul în care clienții aleg să cumpere.

Fondatorul Lars Larsen a deschis primul magazin în Danemarca, în 1979. În prezent, JYSK are peste 28.500 de angajați. JYSK este deținut de familia din spatele Lars Larsen Group, cu o cifră de afaceri totală de 5.255 miliarde EUR în anul financiar 2020/21. JYSK a avut o cifră de afaceri de 4,87 miliarde EUR in anul financiar 2021/22 la nivel global. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent peste 125 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK deschide încă un magazin și ajunge la 126 de unități în România