Lectură de un minut

19 Nov 2018 - Știri și Noutăți

JYSK deschide cel de-al 63-lea magazin din Romania

Abonează-te pe  

JYSK Romania, unul dintre cei mai mari retaileri de mobila, decoratiuni si textile pentru casa din Europa, inaugureaza cel de-al 63-lea magazin JYSK din tara la Roman. Deschiderea magazinului este programata pentru 22 noiembrie, in aceeasi zi in care compania da startul ofertelor de Black Friday

Evenimentul de deschidere incepe la ora 08:00, iar clientii sunt asteptati cu surprize si oferte foarte bune in magazinul din Strada Mihai Viteazul Nr 3-5, Roman.

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania a declarat: “Pe 22 noiembrie vom sarbatori doua momente importante: deschiderea magazinului nostru din Roman si prima zi de oferte speciale de Black Friday. Ii asteptam pe clienti sa ne cunoasca si sa profite de ofertele speciale, valabile pana pe 25 noiembrie. In plus, pentru ca ne apropiem de perioada Sarbatorilor, clientii vor gasi in magazinul JYSK Roman si colectia de decoratiuni de Craciun, care urmeaza doua tendinte: Craciun Traditional si Craciun Stralucitor. Daca sunt in cautare de cadouri pentru cei dragi sau daca isi doresc decoratiuni de iarna pentru casele lor, le vor gasi la preturi foarte bune cu ocazia deschiderii”.

Pentru a marca Marea Deschidere a magazinului JYSK Roman, compania a pregatit un eveniment special pentru clienti:
  • incepand cu ora 08.00, locuitorii din Roman sunt asteptati la petrecerea de deschidere, unde vor fi intampinati de o atmosfera vesela, cu muzica, baloane, cafea, croissante si cadouri pentru cei mai matinali cumparatori.
  • primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata.
Cu o suprafata totala de 1200 de metri patrati, JYSK Roman este cel de-al doilea magazin JYSK din Romania inaugurat dupa un nou concept, Store 3.0: in cadrul acestui concept clientii se pot inspira mai usor pentru casele lor, deoarece in magazin sunt recreate colturi de camere care pun mai bine in evidenta produsele.
Oferta completa cu toata gama de produse JYSK poate fi accesata pe magazinul online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK deschide cel de-al 63-lea magazin din Romania