Lectură de 2 minute

22 Oct 2021 - Știri și Noutăți

JYSK a lansat colecția de decorațiuni și accesorii pentru Crăciun 2021

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Noua colecție de decorațiuni și accesorii pentru Crăciun a ajuns în magazinele JYSK și include decorațiuni pentru casă, pentru brad, obiecte pentru masa de sărbători, precum și textile tematice.

În colecție predomină culoarea roșie, care se regăsește în textilele pentru casă, în figurinele de pluș, decorațiunile și obiectele ceramice. Acestora li se adaugă obiecte cu imprimeu sau forme specifice sărbătorilor de iarnă, precum crenguțe de brad, conuri, brăduți, stele și fulgi de zăpadă.

Colecția include o varietate de produse inspirate de poveștile copilăriei. Personaje precum spiriduși, elfi, reni și oameni de zăpadă din pluș, îngerași și soldăței din ceramică, readuc aminte de poveștile clasice de Crăciun.

Decor pentru masa de Crăciun la JYSK

Pentru că masa de Crăciun, în magazine se găsesc tava decorativă Bustamit în formă de frunză aurie, cana Vile cu imprimeu cu spiriduși, castronul Hornblende cu crenguțe de brad sau husa de scaun Bolverk cu ren.

Acestora li se adaugă o varietate de felinare, lumânări și sfeșnice de Crăciun, precum și ghirlande luminoase în formă de steluțe, brazi sau fulgi de nea.

Ediția limitată Nordic Mood de Crăciun

Din colecția de Crăciun face parte și ediția limitată Nordic Mood, care îmbină tradiția și natura.

Colecția de accesorii și decorațiuni de Crăciun 2021 a ajuns în toate magazinele JYSK din țară. Aceastea poate fi văzută și pe JYSK.ro/Craciun.

Jysk este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin Jysk a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, Jysk desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 26.500 de angajați și peste 3000 de magazine. În Germania, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager - iar în restul țărilor sub numele de Jysk.

Citeste si:
Diana Enăchescu, antreprenoarea care a dat abonamentele medicale stomatologice pe un business cu haine second hand
Diana Enăchescu, antreprenoarea care a dat abonamentele medicale stomatologice pe un business cu haine second hand

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri Jysk este de 4,1 miliarde euro.

Jysk a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 104 magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK a lansat colecția de decorațiuni și accesorii pentru Crăciun 2021