Lectură de un minut

04 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Început de an scump: REMA 1000, retailer nordic, îngheață prețurile la peste 1.000 de produse

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Inflația și scumpirile continuă să dea bătăi de cap retailerilor care se confruntă cu scăderea semnificativă a puterii de cumpărare a consumatorilor. În acest context, retailerul norvegian REMA 1000 a blocat prețurile la peste 1.000 de produse, până la Paște, pentru ca oamenii să își poată reveni după un Crăciun atât de scump. 

Sursa foto: rema.no/ Media Kit

Mulți oameni consideră că este dificil să înceapă noul an pe o bază financiară puternică, în timp ce luna ianuarie este, de asemenea, cunoscută pentru că multe lucruri devin mai scumpe, a transmis REMA, printr-un comunicat, preluat de ESM.

Magazinele REMA 1000 din Norvegia planifică să înghețe prețurile diferitelor produse, de la boabe de cafea până la șuncă.

”Înghețăm prețurile a peste 1.000 de articole. Acest lucru oferă clienților predictibilitate și securitate într-un moment în care acest lucru este deosebit de important”, a declarat Pia Mellbye, director de vânzări și marketing REMA 1000.

REMA 1000 încearcă să ofere produse alimentare la cele mai mici prețuri din Norvegia, iar modelul său de afaceri se bazează pe vânzarea unor volume mari la prețuri mici.

Mai mult decât atât, înainte de Crăciun, retailerul a redus TVA-ul la jumătate pentru o selecție largă de produse de sărbători.

REMA 1000 este un retailer norvegian de tip discounter, deținut în întregime de grupul Reitan (Reitangruppen).

Citeste si:
Mici la micul dejun, prânz și cină de 1 mai: cât costă o porție de mici anul acesta
Mici la micul dejun, prânz și cină de 1 mai: cât costă o porție de mici anul acesta
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Început de an scump: REMA 1000, retailer nordic, îngheață prețurile la peste 1.000 de produse