Lectură de un minut

30 Jul 2019 - Știri și Noutăți

IKEA lanseaza OMBYTE, o colectie limitata destinata tinerilor in miscare

Abonează-te pe  

IKEA lanseaza colectia limitata OMBYTE, o gama de produse conceputa pentru a fi practica si utila celor care trebuie sa impacheteze si despacheteze. Colectia este rezultatul colaborarii dintre IKEA si o echipa de trei tineri designeri.

Colectia OMBYTE include patru modele de cutii si toate obiectele necesare pe care le vei putea folosi atat in timpul mutarii, cat si dupa ce te-ai instalat in noua locuinta.

Produsele disponibile in colectia OMBYTE sunt obiecte indispensabile in procesul de mutare, dar care, de asemenea, iti pun in valoare identitatea si vor putea fi expuse cu usurinta in noua locuinta pentru a-ti reflecta stilul si personalitatea," spune James Futcher, IKEA Creative Leader.
Stim ca procesul mutarii nu este unul usor. Fie ca te muti in alta parte a casei, peste strada sau in cealalta parte a orasului, cu OMBYTE, ne-am dorit sa transformam mutatul intr-o activitate practica, dar si interesanta, adaugand culori, modele si expresivitate lucrurilor esentiale folosite la mutat.”, a declarat Mats Nilsson, IKEA Creative Leader.
Colectia OMBYTE include cutii de depozitare din lemn sau otel, cutii mobile, si genti — tipul de produse la care va asteptati de la IKEA — plus unele accesorii indispensabile atunci cand te muti, precum cutii de carton, un carucior, benzi adezive, si cuverturi de protectie. In locul griului utilitar, simplu, si a maroului pe care il vedeti in mod obisnuit la produsele de deplasare si de depozitare, produsele din aceasta colectie sunt disponibile in culori vii, texturi interesante si imprimeuri creative. OMBYTE va va face cu adevarat sa va doriti schimbarea locuintei!
Colectia editie limitata OMBYTE va fi disponibila incepand cu 1 august in magazinele IKEA si online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  IKEA lanseaza OMBYTE, o colectie limitata destinata tinerilor in miscare