Lectură de un minut

26 Nov 2014 - Știri și Noutăți

Hornbach depaseste 100 milioane de euro in 2014 si reincepe expansiunea in Romania

Hornbach, unul dintre cei mai mari retaileri specializati in bricolaj la nivel local, va depasi in acest an pragul de 100 de milioane de euro, iar din 2015 nemtii va reincepe expansiunea la nivel local, prin inaugurarea unui nou magazin in zona Transilvaniei.

“2014 a fost un an mai bun, atat pentru business cat si pentru piata. In ceea ce priveste afacerile locale ne asteptam la o crestere a vanzarilor de circa 7% in anul fiscal (martie 2014 - februarie 2015), evolutie bazata in mare parte pe cresterea cu peste 10% a numarului de clienti din magazine”, a declarat Mugurel - Horia Rusu (foto mai jos), directorul general al Hornbach intr-un interviu acordat wall-street.ro.

Potrivit calculelor, afacerile retailerului german ar trebui ca in acest an sa ajunga la circa 105 milioane de euro, continuand trendul ascedent al evolutiei pe piata locala, dupa intrarea sa in Romania, in anul 2007.

Hornbach a achizitionat de curand fostul magazin detinut de concurentii de la OBI din Sibiu, asta dupa ce nemtii au plecat in vara acestui an din Romania, dupa cinci ani consecutivi de pierderi. “Ne-am dorit o expansiune sanatoasa pe plan local. La Hornbach vorbim de un proces foarte amplu de formare a colectivului. Nu este vorba de precautie, asta deoarece daca nu risti in business nu ai rezultate. Eu cred ca succesul intr-un business sta in personal si in oamenii care te inconjoara. Fara acestia nu ai rezultate”, a spus Mugurel - Horia Rusu.

Restul articolului pe Wall-Street.ro

Citeste si:
Peste 22.000 de brazi de Crăciun returnați în magazinele Leroy Merlin. Campania continuă până la finalul lunii

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hornbach depaseste 100 milioane de euro in 2014 si reincepe expansiunea in Romania