Lectură de un minut

17 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Holland&Barrett, retailer britanic de mâncare și suplimente alimentare, intră în România și va deschide magazine anul acesta

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Holland&Barrett, retailer englez de cosmetice, alimente și suplimente alimentare, a încheiat un parteneriat cu grupul Fourlis pentru expansiunea în Europa și va deschide 120 de magazine în România, Grecia și Bulgaria.

Grupul Fourlis este un retailer elen cu activități în Grecia, Cipru, Bulgaria, România și Turcia. Compania administrează magazine pentru branduri ca Ikea, Intersport și Athlete’s Foot.

Holland&Barrett vrea să deschidă 120 de magazine în următorii ani, în cele trei țări. Site-ul și primele magazine ale companiei se vor deschide în 2022, potrivit unui comunicat de presă publicat.

Holland&Barrett, înființat în 1970, are în prezent peste 1.600 de magazine proprii și în franciză, în 18 țări. Diviza de franciză a fost înființată în anul 2009 și este prezentă în 12 piețe din Asia, Europa, India și Orientul Mijlociu.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Holland&Barrett, retailer britanic de mâncare și suplimente alimentare, intră în România și va deschide magazine anul acesta