Lectură de 2 minute

22 Feb 2019 - Știri și Noutăți

Globalworth District, primul cartier art&tech din Romania

Abonează-te pe  

Din 28 februarie se deschide primul „cartier” art&tech din Romania, dezvoltat de Globalworth si One Night Gallery - Globalworth District isi propune sa promoveze tanara generatie de artisti romani si sa aduca evenimentele culturale mai aproape de comunitate, transformand cladirile de birouri in spatii neconventionale care gazduiesc si sustin arta si tehnologia.

Dupa ce anul trecut am transformat o parte dintre cladirile Globalworth in spatii dedicate culturii, in care atat partenerii nostri, cat si publicul larg au avut ocazia sa redescopere arta, facem acum inca un pas si lansam oficial un nou cartier pe harta culturala a Bucurestiului. Globalworth District este in primul rand despre comunitate, despre oamenii din cladirile noastre, tinerii artisti, iubitorii de tehnologie si pasionatii de noi experiente. Efervescenta artistilor locali poate fi acum experimentata intr-o forma noua, unica si personala, facilitata de noile tehnologii. Si suntem extrem de incantati ca inca de la evenimentul de lansare avem alaturi de noi parteneri care au crezut in ideea noastra”, a declarat Georgiana Oltenescu, Head of Marketing & Communication la Globalworth (foto jos).

Evenimentul de lansare a Globalworth District va avea loc pe 28 februarie, de la ora 18:00, in cladirea de birouri Globalworth Tower (Barbu Vacarescu 201), si va imbina intr-un show imersiv, conceput de One Night Gallery, tehnologia cu muzica, artele vizuale si design-ul vestimentar.
Lobby-ul cladirii va fi scena pentru un eveniment new media art care aduce impreuna:
  • un concert neconventional Robin and The Backstabbers
  • instalatii si proiectii realizate de Les Ateliers Nomad si H3
  • ilustratii supradimensionate de Bogdan Moraru si animate de Tudor Calnegru si colectia George.
Pe parcursul anului, Globalworth District va gazdui evenimente dedicate fiecaruia dintre cei trei piloni, muzica, arte vizuale si design vestimentar, ce vor putea fi experimentate intr-un mod nou, cu ajutorul tehnologiei.
Fondatoarele One Night Gallery, Sorina Topceanu si Madalina Ivascu au completat: Ne bucuram ca am gasit un partener care a imbratisat conceptul nostru si alaturi de care am putut sa dezvoltam inca un proiect care sa ne ofere cat mai multe oportunitati de a crea experiente inovatoare, implicand artistii romani. Este un proiect curajos care ne va provoaca editie de editie sa gasim un continut cat mai interesant atat pentru marea comunitate care se regaseste in cladirile Globalworth, cat si pentru a noastra. Pornim la drum cu o prima editie ce va oferi un sneak peek pentru ce va urma anul acesta in cadrul Globalworth District si cu ocazia aceasta le multumim tuturor partenerilor implicati in eveniment”.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Globalworth District, primul cartier art&tech din Romania