Lectură de un minut

29 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Gaetan Pacton preia conducerea Profi de la Pawel Musial

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Pawel Musial se retrage și predă conducerea actualului Vice-Președinte și Chief Operating Officer Gaetan Pacton, cu începere de la 1 octombrie 2022.

Sursa foto: Profi

Pawel a revenit la conducerea companiei în 2020, după o pauză de cinci ani. Numit inițial Executive Chairman, el a preluat apoi rolul de director general.

Obiectivul meu a fost să construim un nou format de supermarket care să ofere cumpărături de proximitate, cu prețuri convenabile și calitate bună, atractiv pentru toate categoriile sociale.

Pawel Musial

Gaetan Pacton are peste 20 de ani de experiență în retailul alimentar din Romania, lucrând anterior la Carrefour, Univers'all și La Fourmi. La Profi a deținut funcțiile de director operational și director de expansiune.

Am venit în Profi și m-am alăturat acestei mari echipe în 2011, când compania nu avea decât 83 de magazine. În ultimii 12 ani am reușit să construim rețeaua de retail alimentar cu cel mai mare număr de magazine.

Gaetan Pacton, Director general în exercițiu al Profi

Cu peste 1.600 de magazine integrate și partener active în mai mult de 750 de localitati si 27,000 de angajati, Profi este cel unul dintre cei mai mari angajatori din România.

Citeste si:
Cei mai activi retaileri de la începutul lui 2024: câte magazine au fost deschise în primul trimestru al anului 
Cei mai activi retaileri de la începutul lui 2024: câte magazine au fost deschise în primul trimestru al anului 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Gaetan Pacton preia conducerea Profi de la Pawel Musial