Lectură de 4 minute

21 Oct 2021 - Știri și Noutăți

eMag lansează Freshful, o băcănie online cu livrare rapidă pentru cumpărături zilnice

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

eMag lansează Freshful, un concept de livrare rapidă de produse de băcănie, legume, fructe, mezeluri, pește, produse congelate și băuturi prin platforma Freshful by eMag. Clienții pot comanda produsele pentru a le fi livrate în aceeași zi. 

Pe lângă legume, fructe și alte alimente, în portofoliul de produse al Freshful sunt incluse și produsele cosmetice și produsele de îngrijire pentru femei și bărbați, produsele pentru casă și detergenți. Clienții vor putea cumpăra inclusiv pâine proaspăt scoasă din cuptor, cu maia și ingrediente românești.

,,La Freshful găsești tot ce ai nevoie zi de zi, într-o gamă de produse de 2 ori mai bogată decât cea a supermarketurilor clasice: de la produse esențiale până la exclusivități, produse ECO și specialități gourmet, produse tradiționale și artizanale, cosmetice, articole de menaj și multe altele.

Freshful oferă atât produse de la branduri internaționale, cât și produse proaspete, de la fermieri și producători locali: legume și fructe, lactate și ouă, carne și produse din carne, bunătăți aburinde de brutărie și patiserie. Pentru a ne asigura că îți livrăm doar calitate și prospețime, stocurile Freshful sunt verificate și actualizate în timp real'', se arată în descrierea paginii Freshful.

Deschiderea platformei online a constat într-o investiție de peste cinci milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific. Pe Freshful.ro, în aplicația de mobil iOS și, în curând, Android, pot fi găsite peste 18.000 de produse.

“Suntem cu toții într-o continuă căutare de noi modalități prin care să ne bucurăm din plin de viață, iar mersul la cumpărături și nevoia de a avea acasă mâncare de calitate, proaspătă și variată ne ocupă săptămânal timp prețios. Sub sloganul “Viața ar trebui să fie Freshful”, introducem conceptul de cumpărături fără efort dintr-o gamă diversificată de produse proaspete, preponderent locale, dar și delicii internaționale.

Mai mult decât atât, prin gama de produse BIO și ECO, vrem să avem un rol important în cultivarea unui stil de alimentație echilibrat în România”, afirmă Andrei Popescu, general manager Freshful, care a preluat leadershipul noului proiect dupa o experiență de aproape 7 ani în echipa eMAG. Ultimul său rol a fost de country manager eMAG Bulgaria.

Citeste si:
eMAG adaugă un nou shop-in-shop dedicat articolelor pentru casă și grădină
eMAG adaugă un nou shop-in-shop dedicat articolelor pentru casă și grădină

În cât timp sunt livrate produsele

Comenzile pot fi plasate de desktop sau mobil, pe website sau din aplicație, în orice moment al zilei. Costul livrării pornește de la 13 lei. Serviciul este disponibil în București și Ilfov. Produsele sunt livrate rapid și în siguranță în mașini cu temperatură controlată, respectând lanțul frigorific până la ușa clienților. Livrarea produselor se face în două ore de la plasarea comenzii sau poate fi programată în intervale începând de la 30 de minute.

,,Pentru București și mare parte din județul Ilfov, intervalele de livrare încep de la ora 8:00, ultimul interval de livrare fiind 21:00 - 22:00. Disponibilitatea intervalelor orare este limitată în funcție de capacitățile de transport și de numărul de comenzi. Intervalele indisponibile sunt marcate corespunzător. Pentru comenzile plasate după ora 21:00, livrarea va putea fi efectuată începând cu primul interval disponibil din ziua următoare'', potrivit informațiilor de pe pagina Freshful.

Produsele Freshful by EMag sunt stocate într-un spațiu de 10.000 de metri pătrați, într-un depozit dotat cu sisteme de energie regenerabilă și cu echipamente de ultimă generație, obținând un consum de energie cu 20% mai mic decât consumul mediu. Produsele Freshful sunt livrate în pungi din hârtie 100% reciclabilă, iar pentru a reduce emisiile de carbon, 25% din flota auto folosită pentru livrare este formată din mașini electrice.

“Ecosistemul creat în ultimii ani și investițiile constante în tehnologie ne fac să avem încredere că putem oferi clienților ce își doresc cu adevărat - simplitate, rapiditate și confort. Astfel, cu o nouă echipă dedicată și beneficiind de expertiza eMAG în tehnologie și operațiuni, Freshful este noul serviciu online care livrează bunătăți și timp liber. Locuitorii din București și mare parte din Ilfov vor putea să-și comande online, în doar câteva click-uri, produse alimentare proaspete, poate cel puțin la fel de bine cum și le-ar alege ei, la piață sau din magazin”, menționează Tudor Manea, CEO eMAG.

Companie românească fondată în 2001, eMAG activează pe piața comerțului electronic din România și a devenit un lider regional, exportând modelul local în Bulgaria și Ungaria.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  eMag lansează Freshful, o băcănie online cu livrare rapidă pentru cumpărături zilnice