Lectură de 3 minute

18 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Dyson lansează un nou uscător de păr inteligent care integrează tehnologia cu senzori 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

James Dyson a lansat uscătorul de păr Supersonic Nural, în timpul evenimentului global de la Seul, din Coreea de Sud. Noul dispozitiv este cel mai inteligent uscător de păr de până acum care integrează o nouă tehnologie cu senzori.

Sursa foto: Dyson

Dyson lansează Supersonic Nural, uscător de păr inteligent, pentru un scalp și un păr mai sănătos.
Tehnologia inteligentă și automată a senzorului Nural protejează sănătatea scalpului și îmbunătățește strălucirea naturală a părului. Dispozitivul permite o uscare rapidă și inteligentă, pentru toate tipurile de păr, fără daune cauzate de căldură.

Noul uscător de păr va fi disponibil în România începând cu această vară.

Cel mai recent lansat instrument de styling de la Dyson este echipat cu un nou mod de protecție a scalpului, care utilizează o rețea de senzori Nural, reducând automat căldura pe măsură ce se apropie de cap, ajutând la protejarea scalpului împotriva deteriorării.

Acești senzori îmbunătățesc, de asemenea, experiența de coafare, strălucirea părului și previn deteriorarea termică. Noile accesorii actualizate, care se potrivesc tuturor tipurilor de păr, sunt echipate cu un senzor specific de recunoaștere a atașamentelor, învățând preferințele de coafare ale utilizatorului și simplificând rutina pentru o uscare rapidă sănătoasă, fără căldură extremă.


Senzorii Nural pentru inteligență suplimentară în coafare

Noii senzori Nural de la Dyson activează modul de protecție a scalpului, dispune de învățare automată a atașamentelor și detectează pauzele în utilizare. Toate acestea contribuie la coafarea mai ușoară.


Modul de protecție a scalpului protejează sănătatea scalpului

În acest mod, căldura este redusă automat la 55°C, temperatura optimă pentru confortul scalpului și viteza de uscare, pe măsură ce uscătorul de păr se apropie de păr și scalp. Senzorul permite acest lucru, proiectând un fascicul infraroșu invizibil pentru a măsura distanța dintre dispozitiv și păr.

Setat pe modul de protecție a scalpului, această caracteristică asigură că nuanța luminii LED se va schimba automat între galben (încălzire scăzută), portocaliu (căldură medie) și roșu (căldură ridicată), în funcție de distanța la care se află uscătorul de cap.

Citeste si:
Dyson deschide un magazin de prezentare într-un mall din Capitală
Dyson deschide un magazin de prezentare într-un mall din Capitală

Dyson este o companie globală de cercetare și tehnologie cu operațiuni de inginerie, cercetare, dezvoltare, producție și testare în Singapore, Marea Britanie, Malaezia, Mexic, China, Polonia și Filipine. După ce a început într-o garsonieră din Marea Britanie, Dyson a crescut constant de la înființarea sa în 1993. În prezent, are un sediu central global în Singapore, în clădirea recent renovată St James Power Station, și două campusuri tehnologice în Regatul Unit, care se întind pe o suprafață de peste 800 de acri în Malmesbury și pe aerodromul RAF restaurat Hullavington RAF, alături de 10 centre de inginerie și cercetare în întreaga lume. Dyson rămâne o companie de familie și are peste 14.000 de angajați la nivel global, inclusiv o echipă globală de ingineri de 6.000 de persoane. Compania vinde produse pe 85 de piețe la nivel internațional, în peste 250 de magazine Dyson Demo, precum și online, prin intermediul unor instrumente digitale și experiențe virtuale de pionierat.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dyson lansează un nou uscător de păr inteligent care integrează tehnologia cu senzori