Lectură de un minut

28 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Depanero se mută într-un sediu nou, în incinta Sema Parc

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Depanero, una dintre cele mai mari firme de service electro-IT din România, are din această toamnă un sediu nou, localizat în incinta Sema Parc, din Splaiul Independenței 319.

Sursa foto: Depanero/ Facebook

De la finalul lunii septembrie, Depanero își va desfășura activitatea în două dintre clădirile din zona estică a parcului de afaceri. O suprafață de peste 4.000 mp a fost rezervată pentru relocarea activității echipelor tehnice, de operațiuni și customer support. De aici vor fi asigurate serviciile de consultanță, diagnosticare, reparații și instalare pentru produse în garanție și în post-garanție de la peste 60 de branduri.

În cea de-a doua clădire cu acces stradal din Splaiul Independenței și de lângă stația de metrou „Petrache Poenaru” va fi asigurat serviciul de recepție clienți, unde pot fi predate direct echipamentele defecte.

Activitatea Depanero s-a diversificat foarte mult în ultimii ani. Încheiem constant parteneriate cu branduri noi și extindem mereu serviciile pe care le oferim atât clienților individuali, cât și celor corporate. Aveam nevoie de un sediu nou, care să răspundă tuturor acestor schimbări și provocări și care să ofere o interacțiune facilă cu clienții și partenerii noștri.

Irina Mincinopschi, director general Depanero

Depanero este una dintre cele mai mari firme de service din România în domeniile electro-IT, electrocasnice mici și mari, tablete și telefoane mobile. Cei aproximativ 300 de angajați ai companiei au mii de ore de experiență de service și pregătire profesională, precum și mii de ore de relații cu clienții acoperind majoritatea categoriilor de produse de folosință îndelungată, cum ar fi: telefoane mobile, tablete, IT, electronice, electrocasnice mici și mari etc.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Depanero se mută într-un sediu nou, în incinta Sema Parc