Lectură de un minut

10 Dec 2014 - Știri și Noutăți

Dedeman vrea sa deschida noi magazine in 2015

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in bricolaj planuieste ca in 2015 sa mai deschida inca 4 -5 magazine si sa ajunga la un total de 45 de unitati, ca parte a planului de a ajunge la 50 de magazine pe intreg teritoriul tarii.

Liderul pietei locale de bricolaj a demarat de curand lucrarile pentru un nou magazin in Suceava, care va fi de fapt o relocare a actualului spatiu detinut de catre Dedeman in zona Moldovei. “Actualul magazin pe care il avem nu mai poate fi adus la standardul actual, el urmand sa fie adaptat la dimensiunea pietei din zona. Magazinul va avea circa 12.000 de metri patrati”, a declarat Dragos Paval, presedintele Dedeman, pentru wall-street.ro . Potrivit datelor retailerului, investitia medie intr-un astfel de spatiu se ridica la 10 - 12 milioane de euro.

In ceea ce priveste dezvoltarea la nivelul tarii, seful Dedeman planuieste sa mai deschida pana la cinci noi magazine pe plan, insa totul depinde in cea mai mare parte de obtinerea autorizatiilor de constructie. “Ne-am propus ca pana la finalul anului 2016 sa ajungem la un total de 50 de magazine, insa ritmul dezvoltarii depinde intr-o foarte mare masura de numarul de autorizatii de constructie pe care il primim. (…) Avem in curs mai multe autorizatii, pentru dezvoltare a 4 -5 noi locatii. Avem buget si pentru cinci, dar suntem constransi de autorizatiile de constructie”, a mai spus Paval.

Cea mai recenta informatie legata de planurile de expansiune ale Dedeman in tara ne leaga de achizitia unui teren de peste 40.000 mp din Hunedoara, spatiu pentru care fratii Paval au platit putin peste 1 milion de euro. Dezvoltatorul imobiliar Plaza Centers, compania care vrea sa dezvolte proiectul Casa Radio, a vandut cu 1,2 milioane de euro un teren in Hunedoara, unde intentiona sa dezvolte un mall, spatiu cumparat de catre Dedeman.

Restul articolului pe: Wall-Street.ro