Lectură de un minut

28 Aug 2014 - Știri și Noutăți

Marii retaileri de bricolaj Dedeman, Praktiker, Leroy Merlin si Kingfisher vor sa deschida noi magazine

Retaileri specializati in bricolaj, Dedeman, Praktiker, Leroy Merlin si Kingfisher, vor inaugura mai multe spatii comerciale, dupa ce criza a franat cea mai mare parte a investitiilor in ultimii patru ani. Afla ce planuri au retailerii pe plan local.

Dedeman, cel mai mare retailer in bricolaj din Romania, este poate unul dintre cei mai activi investitori in industria de profil in plina criza, compania triplandu-si numarul de unitati inaugurate in cei cinci ani de recesiune, de la 12, la 36 de unitati. Planul Dedeman in acest an a fost de a deschide patru noi magazine si de a ajunge la un total de 40 de magazine, astfel ca in prima parte a lui 2014 a deschis o unitate in Sibiu, iar partea a doua a anului vizeaza inaugurarea magazinelor din Deva, Bucuresti (Colentina) si Targu Jiu.

Proprietarii au ca plan pentru urmatorii ani extinderea numarului de unitati in tara la 50. Din planul anuntat de catre Dedeman, pe lista companiei se afla patru noi locatii ce urmeaza sa fie deschise in 2015, in Romania, in timp ce de anul viitor va incepe si ofensiva pe piata din Republica Moldova, acolo unde Dedeman va deschide doua magazine - in Chisinau si Balti.

Pe lista de viitoare magazine a Dedeman se afla judetele Satu Mare, Bihor, Giurgiu si Ialomita, in momentul de fata patru din cele opt judete care le-ar aduce bacauanilor o acoperite teritoriala de 100%.
Dedeman intentioneaza sa deschida anual 4 - 5 magazine, pana in 2015 compania planuind sa ajunga la 45 de unitati.

Restul articolului pe: Wall-Street.ro

Citeste si:
Cum scapi de electrocasnicele vechi: unde se colectează și care sunt condițiile de preluare

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Marii retaileri de bricolaj Dedeman, Praktiker, Leroy Merlin si Kingfisher vor sa deschida noi magazine