Lectură de un minut

05 Sep 2014 - Știri și Noutăți

Dedeman deschide un nou magazin in Capitala!

Retailerul de materiale de constructii Dedeman a deschis astazi, 5 septembrie, al treilea magazin din Bucuresti, in cartierul Colentina, in urma unei investitii de circa 16 milioane euro, reteaua la nivel national ajungand astfel la 39 de unitati.

Dedeman Colentina are o suprafata de peste 12.000 metri patrati, 205 angajati si cuprinde peste 45.000 produse. Lucrarile au fost finalizate la mai putin de o luna de la inaugurarea magazinului din Deva.

Pana la finalul lunii septembrie, compania Dedeman va finaliza si constructia terenului de tenis aferent inaugurarii unui nou magazin, conform parteneriatului cu Simona Halep. Noul teren de tenis va fi amplasat in parcul Lacul Tei.

Urmatorul magazin Dedeman va fi deschis la Targu Jiu.Cu acest ritm de extindere, reteaua va ajunge la un numar de 50 de magazine pana la sfarsitul anului 2015, mentioneaza Dedeman.Dedeman, cea mai mare companie din domeniul retailului cu materiale de constructii si amenajarilor interioare din Romania, este controlata de oamenii de afaceri Dragos si Adrian Paval si a incheiat anul 2013 cu afaceri de 2,67 miliarde lei (606 milioane euro) si un profit net de 288,3 milioane lei (65,2 milioane euro).

Compania are in prezent 39 de magazine si doua centre logistice, in care lucreaza peste 7.200 de angajati.

Citeste si:
Cum scapi de electrocasnicele vechi: unde se colectează și care sunt condițiile de preluare

Sursa: Mediafax

 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dedeman deschide un nou magazin in Capitala!