Lectură de un minut

12 Dec 2022 - Știri și Noutăți

De unde cumperi cel mai ieftin brad natural de Crăciun, în suport sau în ghiveci

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Înaintea sărbătorilor, românii caută brad de Crăciun, fie el natural sau artificial. Dacă cei artificiali sunt destul de ușor de găsit, la cei naturali, în ghivei sau tăiați și puși în suport, trebuie să fiți atenți atât la aspect, cât și la preț – variația fiind foarte mare – și la transport. De aceea, uneori găsirea unui brad potrivit cu locuința este o sarcină destul de dificilă. Dacă sunteți confuz și nu știți de unde să cumpărați un brad natural de Crăciun, wall-street.ro vine cu informații despre prețuri.

Sursa foto: Pixabay.com

Din piețe puteți cumpăra cu prețuri foarte variabile - în general între 50 și 300 de lei, la care se adaugă transportul. Sunt însă și multe magazine de unde puteți comanda online bradul de Crăciun, în suport sau în ghiveci, cu tot cu livrare.

Cât costă un brad natural de Crăciun la magazinele de bricolaj

La Dedeman, un brad tăiat, fără suport, costă de la 33,99 de lei până la 379 de lei – bani la care puteți primi un brad de 4 metri înălțime. Îi puteți comanda și online, în București costul de livrare fiind de la 25 de lei (pentru cel mai mic brad) până la 45, pentru cel de 4 metri. Cei mai căutați sunt brazii naturali de Crăciun în jur de 1,5 metri, pe care îi puteți cumpără de la Dedeman cu 57,89 lei (brad standard) sau 68,90 lei (brad premium).

Un brad în ghiveci poate fi cumpărat de la Dedeman cu prețuri de la 96 de lei la 155 de lei – dar în acest caz nu puteți comanda online pomul de Crăciun.

Un suport de brad de Crăciun costă la Dedeman între 29 și 99 de lei.

Citește articolul integral pe Wall-Street.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  De unde cumperi cel mai ieftin brad natural de Crăciun, în suport sau în ghiveci