Daca esti producator roman de fructe si legume, Carrefour te invita sa devii furnizor

Daca esti producator roman de fructe si legume, Carrefour te invita sa devii furnizor

Publicat pe 7 August 2014 in Stiri si noutati

Carrefour Romania sprijina dezvoltarea economiei prin promovarea producatorilor romani de legume si fructe, producatori care in perioada 7-13 august sunt asteptati in hipermarketurile din tara pentru a deveni parteneri ai magazinelor.

La intrarea in hipermarketuri persoanele interesate vor gasi amplasate standuri speciale dedicate producatorilor. Programul alocat acestei activitati este 08:00- 22:00. Daca cei care sunt dornici sa devina furnizori nu pot ajunge in magazinele Carrefour, pot opta sa se inscrie online pe site-ul www.carrefour.ro, prin completarea unui formular disponibil. Mizand pe listarea a cat mai multor producatori romani de legume-fructe se vor lua in considerare si producatorii mici care vor fi listati la magazinele din zona de provenienta.

Andreea Mihai, Director Marketing al Carrefour Romania, declara:

“Dorim sa colaboram cu cat mai multi producatori romani, oricat de mari sau mici mici ar fi. Extinderea ofertei de produse romanesti si sprijinirea furnizorilor autohtoni sunt parte din angajamentul nostru pe termen lung. Prin acest program, dorim sa incurajam dezvoltarea pietei romanesti, sa sustinem economia locala si sa le oferim clientilor nostri acces la o oferta cat mai diversificata de produse, la un pret accesibil si, implicit, mai multe locuri de munca”.

Carrefour Romania are parteneriate de durata, colaborand in prezent cu peste 1500 de furnizori romani. O cooperare care ajuta la consolidarea afacerilor autohtone si la crearea a noi locuri de munca.


Mai multe despre

Carrefour, Fructe si legume, Legume romanesti, Fructe romanesti, Furnizori magazine

Recomanda

Comentarii: Daca esti producator roman de fructe si legume, Carrefour te invita sa devii furnizor