Lectură de 2 minute

13 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Ce au cumpărat femeile de Black Friday din magazinele online dedicate

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Aspectul părului este în centru preocupărilor femeilor, dacă luăm în calcul topul produselor achiziționate de Black Friday de pe Esteto.ro, unul dintre cele mai importante magazine online pentru femei, cu prezență regională, în România, Ungaria și Bulgaria.
 

Sursa foto: unsplash.com

Top 5 produse cumpărate de femei de Black Friday

  • Pachet reparator pentru păr
  • Șampon reparator Vella Professional
  • Șampon hidratant pentru păr uscat
  • Pachet reconstructiv cu cheratină Londa Professional
  • Vopsea permanentă Londa Professional

Cea mai mare comandă din punct de vedere valoric a fost de 7.735 de lei și a presupus achiziția a 135 de produse de la 12 parteneri din marketplace.

Cea mai mare comandă ca număr de produse a costat 6.348 de lei și au fost cumpărate 146 de produse comercializate direct de Esteto.ro.

Ambele comenzi au fost achitate online, cu cardul.

Esteto.ro organizează Black Friday la peste 30.000 de produse. Astfel, până pe 13 noiembrie, pot fi cumpărate cu până la 55% mai ieftin produse cosmetice, naturiste, consumabile medicale și pentru saloane, cărți, produse pentru copii, Home & Deco, de curățenie, întreținere a casei și fashion.

Simultan, mall-ul online pentru femei derulează o campanie similară și în Bulgaria și Ungaria, oferta fiind aceeași ca în România.
În prima parte a campaniei de Black Friday din acest an, Esteto.ro a înregistrat vânzări mai mari cu aproape 15% față de perioada similară din 2021, în timp ce produsele achiziționate din marketplace au urcat la 18% din totalul vânzărilor.

Reducerile de Black Friday afișate pe Esteto.ro și în marketplace-ul magazinului online vor fi calculate în funcție de cel mai mic preț din ultimele 30 de zile, platforma validând automat discount-ul.

Esteto.ro este unul dintre cele mai importante magazine online pentru femei care comercializează peste 650.000 produse (produse cosmetice, naturiste, parfumuri, cărți, jucării, ceasuri, bijuterii, Home & Deco, fashion, de curățenie și întreținere) și integrează în marketplace-ul propriu, oferte de la peste 800 de parteneri. Esteto.ro a fost fondat în 2013 de Octavian Jomir și de soția sa, Elena Jomir, magazinul online ajungând să fie recunoscut între cele mai importante business-uri online din România, cu prezență regională, în Bulgaria și Ungaria, înregistrând anul trecut o cifră de afaceri de 6,9 milioane de euro, în creștere cu 50% față de anul anterior.

Citeste si:
Schimbări la vârful Grupului Marionnaud: cine preia conducerea unuia dintre cei mai mari retaileri de cosmetice și parfumuri din Europa
Schimbări la vârful Grupului Marionnaud: cine preia conducerea unuia dintre cei mai mari retaileri de cosmetice și parfumuri din Europa

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ce au cumpărat femeile de Black Friday din magazinele online dedicate