Lectură de un minut

16 Apr 2015 - Știri și Noutăți

Bilete la evenimentele distribuite de Eventim, disponibile in hipermarketurile Carrefour.

Clientii hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, vor putea achizitiona bilete la evenimentele distribuite de Eventim, direct de la Biroul de Receptie Clienti aflat la intrarea in magazine, incepand cu luna aprilie.

Valentin Vasiloiu, Director Executiv Eventim.ro declara: „Carrefour si Eventim extind o colaborare de succes, venind din nou in intampinarea iubitorilor de distractie. Cele mai mari concerte din Romania, cele mai importante evenimente culturale si sportive, pentru toate acestea, dar si pentru sute de alte evenimente din tara si din intreaga Europa, biletele se vor gasi acum si in orice hipermarket Carrefour. Le multumim partenerilor de la Carrefour pentru profesionalismul lor desavarsit si suntem siguri ca rezultatele vor veni foarte rapid”.

 
„De acum este mult mai usor sa ne asiguram un loc la cele mai importante festivaluri, concerte sau evenimente din Romania sau din afara tarii. Tot ce trebuie sa facem este sa mergem la cel mai apropiat hipermarket Carrefour pentru a achizitiona biletul sau biletele dorite. Ne bucuram sa putem oferi acest nou serviciu clientilor nostri prin parteneriatul cu Eventim.” completeaza Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing, Carrefour Romania.

Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa, numarand peste 10.100 de magazine in 34 de tari. Cu o vechime de 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi in cumparaturi. In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, carora le ofera o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile.

In Romania, reteaua de magazine Carrefour numara 173 de magazine dintre care 27 hipermarketuri Carrefour, 92 supermarketuri Market, 44 magazine de proximitate Express, 9 magazine de proximitate Contact si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

 

Citeste si:
Supeco continuă extinderea și deschide cel de-al 27-lea magazin, în Arad
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bilete la evenimentele distribuite de Eventim, disponibile in hipermarketurile Carrefour.