Lectură de un minut

15 Oct 2014 - Știri și Noutăți

Carrefour inaugureaza pe 16 octombrie primul hipermarket Carrefour din orasul Targu Jiu si al 27-lea din tara

Carrefour Romania va deschide joi 16 octombrie, primul hipermarket Carrefour din orasul Targu Jiu si cel de-al 27-lea din tara, in cadrul celui mai nou centru comercial dezvoltat de NEPI, Shopping City Targu Jiu, anunta retailerul.

„Ne bucuram sa deschidem primul hipermarket din Targu Jiu. Asa cum i-am obisnuit deja pe romani, venim cu cele mai mici preturi, un magazin modern si evenimente pentru intreaga familie, pentru o experienta de cumparaturi cat mai placuta” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General al Carrefour Romania.

Carrefour Shopping City Targu Jiu se afla pe Strada Termocentralei nr. 10, Targu Jiu, judetul Gorj, are o suprafata de vanzare de 7.500 m² si 1000 de locuri de parcare.

Cu ocazia deschiderii Carrefour Targu Jiu va pregati o super tombola speciala, in perioada 16-31 octombrie, unde premiul cel mare este o masina Volksvagen UP. De asemenea, tot in aceeasi perioada la fiecare 30 de minute, pe linia caselor un client va fi ales prin tragere la sorti pentru a primi un cupon de cumparaturi de 30 lei.

Grupul Carrefour detine 163 de magazine dintre care 27 hipermarketuri 'Carrefour', 82 supermarketuri 'Market', 46 magazine de proximitate 'Express', 7 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

Citeste si:
Supeco continuă extinderea și deschide cel de-al 27-lea magazin, în Arad

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour inaugureaza pe 16 octombrie primul hipermarket Carrefour din orasul Targu Jiu si al 27-lea din tara