Lectură de un minut

24 Iunie 2017 - Știri și Noutăți

Carrefour Romania a deschis un nou magazin Supeco

Reteaua de magazine Supeco ajunge, odata cu deschiderea noii locatii din Craiova, la 6 unitati in tara.

MagazinulProgresiv.ro anunta inaugurarea noului magazin pe Calea Severinului, nr. 1 – 3, Craiova. Acesta a fost deschis in data de 23 mai si inlocuiteste fostul Billa.

Citeste si:
Dragi antreprenori, acum “nu este timpul să muriți”! Este momentul să încercați orice idee și orice parteneriat oricât de nebun ar fi

Carrefour mai are in Craiova cinci supermarketuri Market pe care le opereaza. Retailerul continua, odata cu aceasta inaugurare, planurile de expansiune a retelei Supeco - prima transformare a fost in Galati (str. Milcov, nr. 66). Ultima inaugurare a fost la Giurgiu, in urma cu doi ani.

Supeco este un format nou de magazin, promovat de Carrefour, unul unde se combina ideea de discounter cu cea de cash&carry, produsule puse in vanzare fiind in principal cele de larg consum, la preturi mici. Suprafata locatiilor este cuprinsa intre 1500-2000 de metri patrati.

Citeste si:
Coronavirus | PRODAL 94 donează un milion de litri de apă spitalelor din România

In tara Carrefour mai are in portofoliu 32 de hipermarketuri, 129 de supermarketuri, 44 de magazine de proximitate si 10 magazine Contact de proximitate si un magazin online pentru comert www.carrefour-online.ro.

Sursa foto: facebook.com Supeco Romania.

Citeste mai departe: