Lectură de un minut

03 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Carla's Dreams și AnimAliens lansează o ediție specială de vinuri

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Carla's Dreams, unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală și AnimAliens Wines, cel mai tânăr proiect din vinificația Republicii Moldova, produs de crama Castel Mimi, au creat o ediție specială de vinuri, pentru ambele maluri ale Prutului.

Ediția specială AnimAliens Wines - Carla's Dreams va conține trei vinuri:

  • cupajul Red Dreams (Pinot Noir, Saperavi, Rară Neagră, recolta 2019);
  • cupajul Rose Dreams (Pinot Noir, Saperavi, Rară Neagră, recolta 2021);
  • cupajul White Dreams (Feteasca Regală și Fetească Albă, recolta 2021).

Vinul este o sărbătoare în sine. Ne-a plăcut mult propunerea prietenilor de la AnimAliens Wines și Castel Mimi să îmbinăm lumile Carla's Dreams și AnimAliens.

Carla's Dreams

Suntem partea plină a paharului. Cu gust de viață. Liberi de clișee. Și destul de îndrăzneți pentru a ne bucura în ciuda a tot ce vrea să ne limiteze libertatea. La fel ca și Carla’s Dreams – proiectul care ne-a învățat să spunem pe față ce simțim.

Reprezentanții AnimAliens Wines - Castel Mimi

Vinurile AnimAliens Wine - Carla's Dreams vor putea fi achiziționate în România din această lună, cu un cost începând de la 35 lei la raft.

Castel Mimi, cu o istorie de circa 130 de ani de la construcție, este unul din renumiții producători de vinuri din Republica Moldova, care a devenit în ultimii ani un simbol turistic al țării și o importantă atracție din această regiune a Europei. Castel Mimi produce peste 60 de articole de produse vinicole. Popularitatea acestora este în creștere pe piața internațională, acestea fiind exportate în circa 20 de țări, peste 70% fiind în statele europene, China și Japonia.

Citeste si:
Miron Radic, CEO Crama Liliac: În 2024, ne așteptăm la o creștere a vânzărilor cu 20%
Miron Radic, CEO Crama Liliac: În 2024, ne așteptăm la o creștere a vânzărilor cu 20%

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carla's Dreams și AnimAliens lansează o ediție specială de vinuri