Lectură de 2 minute

15 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Cacharel a deschis un magazin în Fashion House Outlet Centre, singura locație a brandului din România

Andra Imbrea

Retailerul internațional de fashion Cacharel a deschis recent un magazin de 196,26 mp în Fashion House Outlet Centre București. Acesta este singurul magazin de brand al Cacharel din România și comercializează exclusiv haine pentru bărbați.

Creat în 1962, la Nîmes, de catre Jean Bousquet, Cacharel este astăzi un brand de renume internațional, asociat cu ideea de tinerețe, lejeritate și rafinament. Cacharel a fost una dintre primele case de modă care, în anii ‘60, a prezentat o colecție pret-a-porter ca alternativă pentru haute-couture. Succesul de care s-a bucurat Jean Bousquet a contribuit substanțial la notorietatea brandului Cacharel la nivel global.

“Suntem încântați că brandul Cacharel a ales Fashion House pentru deschiderea unui magazin de brand, singurul de la ora actuală din România, și suntem onorați să adăugăm această marcă apreciată în portofoliul outlet-ului nostru. Această deschidere reconfirmă strategia multor branduri internaționale mari, de fashion retail, care aleg conceptul de outlet în vederea extinderii și optimizării rețelei de distribuție la nivel regional”, a declarat Cornelia Nicolae, director de operațiuni retail al Grupului Fashion House în România.

Deschiderea magazinului Cacharel demonstrează încă o dată potențialul de creștere a pieței locale de retail și, mai ales, a Fashion House Group, singurul operator de centre de tip outlet din București. 

Cu o suprafață de 15.500 mp, centrul din Militari înglobează peste 50 de magazine ale multor branduri renumite, în noiembrie 2020 urmând să fie inaugurată o a treia etapă de dezvoltare. Faza finală a proiectului urmează să fie dezvăluită publicului în 2021.

Citeste si:
Auchan organizează o nouă ediție a Târgului de Vin, cu peste 300 de sortimente disponibile

Până în primăvara anului 2021, Fashion House Group va inaugura al doilea outlet din București, lângă Cernica (ieșirea de pe autostrada A2). Centrul comercial va găzdui 59 de magazine, peste 50% din suprafață fiind deja închiriată.

Fashion House Group (FHGR) este unul dintre cei mai mari jucători din sectorul de outlet-uri la nivel european, respectiv cel mai mare dezvoltator și operator de outlet-uri din ECE și Rusia, cu experiență dovedită în proiectarea, dezvoltarea, finanțarea, închirierea, operarea și administrarea centrelor de tip outlet. Portofoliul de proiecte realizate de către FHGR include șase centre outlet Fashion House în Polonia, România și Rusia. Fashion House Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeană de dezvoltare imobiliară.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cacharel a deschis un magazin în Fashion House Outlet Centre, singura locație a brandului din România