Lectură de un minut

06 Oct 2016 - Știri și Noutăți

AVSTORE devine comerciant exclusiv in Romania pentru gama audio-video SONY

Abonează-te pe  

AVstore, retailer cu solutii home audio si home cinema, devine singurul comerciant roman care va integra toata gama SONY pentru audio-video spre a fi pusa la vanzare.

 

Magazinul online AVstore.ro a fost deschis in urma cu 8 ani, activand prin firma Qube Net infiintata de patru tineri: Bogdan Stefan, Alex Bontila, Marius Stanescu si Lucian Velea.

Unic distribuitor al unor branduri ca Audio Tehnica si Sennheiser, AV Store devine Premium Retailer SONY. Astfel, va comercializa gama completa de sisteme si echipamente audio-video Signature, cea mai noua lansata de firma japoneza.

Integrarea gamei este exclusiva pe piata din Romania. Parteneriatul recent incheiat de AVstore marcheaza si distribuirea celor mai noi produse lansate la IFA Berlin 2016.

Conform agora.ro, Lucian Radulescu - Cluster Head Sony Romania - a declarat: „In showroom-ul AVstore am intalnit cel mai bun mediu de testare, ideal pentru produse de acest nivel, iar atmosfera si consultantii asigura o experienta Hi-Fi cu adevarat remarcabila”.

avstore

Bogdan Stefan, Managing Partner AVstore.ro a completat: „Ne bucuram de parteneriatul strategic cu Sony avand in vedere preocuparea comuna pentru oferirea unor solutii high-end pentru cei ce vor sa se bucure de o calitate audio-video superioara.(...) Ne-am asumat aceasta misiune de educare a publicului si, ca atare, o translatam si in digital (site, newsletter, social media), unde cream review-uri si tutoriale video pentru cei pasionati si interesati sa afle informatii noi si de ultima ora.”.

Sediul retailerului AV Store este situat in zona Eroilor-Cotroceni din Capitala, retailerul Av Store avand si un magazin virtual folosit pentru comenzi online.

Gama de produse include: televizoare, video proiectoare, media playere, accesorii TV, boxe, pick-up-uri, sisteme home cinema, accesorii audio si video, casti, amplificatoare, portabile audio. Printre marcile reprezentate - Burson, Oppo, SVS, Matrix, QED, FIIO, Projecta, Jabra.

Sursa foto: facebook AVstore.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  AVSTORE devine comerciant exclusiv in Romania pentru gama audio-video SONY