Lectură de 2 minute

09 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Auchan are suflet de microbist: a fost lansat fan shop-ul Steaua București în Auchan Drumul Taberei

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Începând din această săptămână, o gamă variată de produse oficiale ale clubului de fotbal Steaua București sunt disponibile în hipermarketul Auchan Drumul Taberei, într-o zonă special amenajată, ca urmare a unei colaborări între Clubul Sportiv al Armatei Steaua București și Auchan România. Susținătorii echipei vor putea găsi aici o mulțime de articole ce poartă însemnele clubului. 
 

Sursa foto: Auchan/ CSA Steaua

Shop-ul Steaua București din magazinul Auchan Drumul Taberei, aflat în apropierea stadionului Steaua, cunoscut și sub numele de stadionul Ghencea, va cuprinde o gamă variată de articole și suveniruri, de la mingi de fotbal, tricouri, fulare, sticle de apă din oțel inoxidabil, până la obiecte de decor, cu prețuri începând de la 19,99 lei și ajungând până la 99,99 lei.

Articolele sunt disponibile, într-o primă etapă, exclusiv în hipermarketul Auchan din Drumul Taberei, urmând să fie listate și online, pe auchan.ro, dar și în alte magazine Auchan din București. Mai mult, în perioada 9 - 30 iunie 2023, membrii MyCLUB Auchan primesc la achiziția produselor din fan shop 10% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate.

Auchan România are în portofoliu 373 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 7 supermarketuri și 333 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care peste 320 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro. Cu o cifră de afaceri cu taxe în 2021 de peste 1,2 miliarde de euro, Auchan propune locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, în fiecare zi. Auchan este certificat Customers’ Friend și a primit statutul Customers’ Friend - Superior Excellence.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București este cel mai important club sportiv din România. A fost înființat la 7 iunie 1947. Din 1947 și până în prezent, sportivii roș-albaștrii au făcut din Steaua București cel mai important club din țară și unul dintre cele mai puternice din Europa. Mărturie stau cele 105 medalii olimpice, cele peste 700 de medalii mondiale și peste 1.300 de medalii europene cucerite de către sportivii clubului Steaua de-a lungul anilor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan are suflet de microbist: a fost lansat fan shop-ul Steaua București în Auchan Drumul Taberei